Skandal i falsifikat u Skupštini Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 15. 12. 2012. | Komentara: 1

Skandal i falsifikat u Skupštini Srbije

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je za agenciju Beta da su građani danas imali prilike da se uvere u ismevanje  parlamentarizma i u falsifikovanje glasanja u Skupštini Srbije.

LSV

- To je ismevanje parlamentarizma i demokratskih procedura. I još jedno uveravanje da, kada treba zakinuti Vojvodinu, sva su sredstva dozvoljena - kazao je Čanak povodom prvobitnog usvajanja izmena Zakona o budžetskom sistemu, pa potom poništavanja glasanja iz tehničkih razloga i odbijanja predloga o ponovljenom glasanju.

On je naveo da je argument predsednika Skupštine Srbije Nebojše Stefanovića da je glasanje poništeno zbog tehničkih razloga, zapravo samo nevešti pokušaj da se odvrati pažnja od činjenice da je u pitanju skandal i falsifikat.

- Ne vidim zašto se neko čudi današnjem događaju u Skupštini Srbije, kada poslednjih meseci gledamo kako se prekraja izborna volja građana na 'upodobljavanje' lokalnih vlasti da bi ličile i bile transmisija republičke vlade - rekao je Čanak.

(BILSV, 15.12.2012)



Odbori LSV | Petak, 02. 02. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura se ne meša u svoj posao i dopušta neljudski tretman prema radnicima Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani traži od svih nadležnih državnih organa, kao i od zrenjanske lokalne samouprave, da najzad počnu da rade svoj posao i učine sve da se ispoštuju zakonske obaveze kineskih investitora u fabrici Linglong. 
Saopštenja | Sreda, 31. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin je jedan od najskupljih gradova za život

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata, a od početka ove godine u Zrenjaninu je poskupelo grejanje, parking, usluge iznošenja i deponovanja smeća, a nedavno je poskupelo i odvođenje otpadnih voda za skoro 70 procenata.
Saopštenja | Ponedeljak, 29. 01. 2024. | Komentara: 0

Anketni odbor da istraži čime je Vulin zadužio Putinov režim da bi dobio orden njegove tajne službe

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođini zahteva od Narodne skupštine Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku formira Anketni odbor koji bi istražio delovanje bivšeg direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook