Skup o zaštiti životne sredine u NNŠ

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Skup o zaštiti životne sredine u NNŠ

NOVI SAD - U organizaciji Novosadske novinarske škole, uz finansijsku podršku nemačke Friedrich Ebert fondacije, danas je održan okrugli sto na temu zaštite životne sredine u kojem su učestvovale predstavnice parlamentarnih političkih stranaka u Srbiji.

Ana Kandic

Okrugli sto je okupio mlade političarke iz Demokratske stranke, Liberalno demokratske partije i Lige socijaldemokrata Vojvodine, koje su kroz diskusiju na okruglom stolu prenele ciljeve svojih stranaka u okviru oblasti zaštite životne sredine i lična zalaganja na ovu temu. Uvodničarke na okruglom stolu su bile Dragana Ratković, novinarka TV Novi Sad na temu „Identifikovanje najvećih ekoloških problema u Vojvodini“, Teodora Knez Milojković iz organizacije „Ambasadori životne sredine“, na temu „Predstavljanje rezultata istraživanja Ambasadori životne sredine“ i Višnja Baćanović koja je govorila o ženskoj perspektivi zaštite životne sredine. Ana Kandić, kao predstavnica Lige socijaldemokrata Vojvodine na ovom okruglom stolu, predstavila je ciljeve Saveta za zaštitu životne sredine i prenela nastojanja LSV u daljem radu na ovoj oblasti. Ona je iznela podatak da je LSV prva stranka koja je pristupila BELLS pokretu, ukazujući tako da se zaštita životne sredine shvata kao jedna od prioritetnih vrednosti i ciljeva u daljem pridruživanju Srbije Evropskoj uniji.

(BILSV, 18.04.2012.)



Akcije/Kampanje | Petak, 09. 07. 2010. | Komentara: 0

Liga je oštrica decentralizacije Srbije

EČKA - Direktor Instituta evropskih regiona iz Salzburga Franc Šausberger istakao je danas da je Liga socijaldemokata Vojvodine oduvek bila oštrica borbe za regionalizaciju i decentralizaciju Srbije, te da je mnogo toga postignuto na tom polju.
Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.
Edukacija LSV | Nedelja, 23. 05. 2010. | Komentara: 0

Seminar "Motivacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je seminar na temu "Motivacija" za tri grupe polaznika. U prvoj grupi, koja je 22. i 23. maja 2010. godine prošla trening na Andrevlju u Centru za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine, bili su funkcioneri LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook