Sledi ukidanje godišnje registracije traktora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 03. 11. 2011. | Komentara: 1

Sledi ukidanje godišnje registracije traktora

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine je u više od 200 mesta širom Vojvodine sakupila preko 30 hiljada potpisa podrške inicijativi da Zakon o bezbednosti u saobraćaju bude izmenjen i da se ukine godišnja registracija traktora, objavila je danas Radio-televizija Vojvodine. Narodna poslanica i portparolka LSV Aleksandra Jerkov izjavila je za tu televiziju da očekuje da se to ubrzo i desi.

Aleksandra Jerkov

- LSV je napravila predlog Zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti u saobraćaju. Njime smo predvideli da se ukine obavezna godišnja registracija traktora i da se oni registruju samo jednom. Za ovaj predlog smo dobili podršku i Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva unutrašnjih poslova. Zbog toga očekujemo da na prvoj narednoj sednici Skupštine ovaj naš predlog bude i usvojen - ističe Jerkovljeva.

(BILSV, 03.11.2011.)



Izjave | Četvrtak, 02. 06. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Samo paori ne smeju u Beograd

NOVI SAD - Kako je moguće da u Beogradu može da se organizuje Parada ponosa, sa punim pravom, da se organizuje i miting podrške Ratku Mladiću, bez obzira šta ja mislio o tome i to je pravo ljudi koji plaćaju porez u ovoj zemlji, a da samo paori nemaju pravo da postave svoja pitanja " upitao je danas u Novom Sadu predsednik LSV Nenad Čanak.
Događaji | Četvrtak, 02. 06. 2011. | Komentara: 0

Održan okrugli sto na temu decentralizacije u organizaciji LSV i SPO

NOVI SAD - Složena zajednica kao Srbija ne može biti svedena na jedan uniformni sistem, a njena decentralizacija je osnova njene demokratizacije, istaknuto je danas na okruglom stolu "Decentralizacija: Država-Pokrajina-Lokalna samouprava, policentrični razvoj", koju su u Skupštini grada Novog Sada organizovale LSV i SPO.
Izjave | Četvrtak, 02. 06. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Zabraniti Obraz i njime slične

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozdravio je večeras odluku Ustavnog suda Srbije o zabrani neonacističke organizacije Nacionalni stroj i zatražio da i ostale slične ekstremističke organizacije budu zabranjene.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook