Smeniti nadležne u Vodovodu zbog međunarodne bruke Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 30. 01. 2015. | Komentara: 0

Smeniti nadležne u Vodovodu zbog međunarodne bruke Novog Sada

Novi Sad, 30. januar - Osveštanjem vodovoda Novi Sad je osramoćen pred samim sobom, širom države, a bruka je doživela i međunarodne razmere. Članak u britanskom „Dejli Miroru“ koji je vest o osveštavanju vode u našem gradu uporedio sa epizodom iz legendarne serije „Mućke”, to i dokazuje.
 
LSV
Budući da ni posle deset dana niko nije odgovarao zbog ove bruke, niti je bilo ko od njih, ili iz gradske vlasti, priznao grešku ili to osudio, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva od vladajuće koalicije u Novom Sadu da odgovorni u JKP „Vodovod i kanalizacija” budu smenjeni.
 
Ukoliko to ne bude učinjeno tokom iduće nedelje, biće jasno da nema te štete i sramote koja se ne može naneti Novom Sadu dok se dodaje većina ovoj gradskoj vlasti. U tom slučaju, odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine će na narednoj sednici Skupštine grada podneti inicijativu za njihovu smenu, pa neka to onda kažu i građanima u lice.
 
Ovim besmislenim gestom uspeli su da uvrede sve građanke i građanke, bez obzira na to da li su vernici bilo koje veroispovesti ili nisu.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Izjave | Ponedeljak, 14. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Ne tražimo paralelnu policiju

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je danas za Večernje novosti da Liga zahtevom za osnivanjem vojvođanske uprave policije ne želi da narušava odnose u koaliciji, već da samo podseti na svoju staru ideju, od koje neće ni ubuduće odustati.
Iz medija | Nedelja, 13. 03. 2011. | Komentara: 0

LSV pokreće pitanja imovine, prihoda i policijske uprave za Vojvodinu

NOVI SAD - Poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine u republičkom parlamentu podržaće najavljenu rekonstrukciju kabineta Mirka Cvetkovića kao iznuđeno rešenje, jer bi, po rečima lidera LSV Nenada Čanka, vlada koju bi formirala aktuelna opozicija bila još gora. " Već i to svedoči koliko se Srbija nalazi u teškom položaju " kaže Čanak za "Dnevnik".
Izjave | Subota, 12. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

NOVI SAD - U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope nastala je prava drama u četvrtak kada je deo poslanika tražio od izvestioca PS SE Dika Martija da odustane od istrage o trgovini organima na Kosovu, saznaje Pravda. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže za taj list da je sasvim sigurno da izveštaj Martija zaista boli određene strukture, i da im taj izveštaj jako smeta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook