Smeniti nadležne u Vodovodu zbog međunarodne bruke Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 30. 01. 2015. | Komentara: 0

Smeniti nadležne u Vodovodu zbog međunarodne bruke Novog Sada

Novi Sad, 30. januar - Osveštanjem vodovoda Novi Sad je osramoćen pred samim sobom, širom države, a bruka je doživela i međunarodne razmere. Članak u britanskom „Dejli Miroru“ koji je vest o osveštavanju vode u našem gradu uporedio sa epizodom iz legendarne serije „Mućke”, to i dokazuje.
 
LSV
Budući da ni posle deset dana niko nije odgovarao zbog ove bruke, niti je bilo ko od njih, ili iz gradske vlasti, priznao grešku ili to osudio, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva od vladajuće koalicije u Novom Sadu da odgovorni u JKP „Vodovod i kanalizacija” budu smenjeni.
 
Ukoliko to ne bude učinjeno tokom iduće nedelje, biće jasno da nema te štete i sramote koja se ne može naneti Novom Sadu dok se dodaje većina ovoj gradskoj vlasti. U tom slučaju, odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine će na narednoj sednici Skupštine grada podneti inicijativu za njihovu smenu, pa neka to onda kažu i građanima u lice.
 
Ovim besmislenim gestom uspeli su da uvrede sve građanke i građanke, bez obzira na to da li su vernici bilo koje veroispovesti ili nisu.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Akcije/Kampanje | Subota, 12. 12. 2009. | Komentara: 0

LSV mora još da se proširi i ojača

Ovaj kongres se održava u veoma turbulentnim vremenima. I, moj govor će ovoga puta biti nešto drugačiji nego obično, zato što neke velike svečarske atmosfere, kao što vidite i sami, nema. Razlog je vrlo jednostavan. Ovo je radni kongres.
Akcije/Kampanje | Sreda, 07. 10. 2009. | Komentara: 0

Izložba fotografija povodom pobede nad neonacistima

NOVI SAD - Povodom dvogodišnjice antifašističkog marša u Novom Sadu 7. oktobra 2007. godine, danas je u novosadskoj Galeriji Most otvorena izložba fotografija troje novosadskih fotoreportera, zabeležene tog dana. Fotografije Sandre Vojnović, Aleksandra Kamasija i Vladimira Jovanovića pokazuju dešavanja tog dana na raznim lokacijama u Novom Sadu
Akcije/Kampanje | Subota, 06. 06. 2009. | Komentara: 0

Ligaši čistili kej

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine organizovala je danas, povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, akciju čišćenja keja na potezu od parka kod Filozofskog fakuleteta do Štranda. Kako je tom prilikom istakla pomoćnica ministra za zaštitu životne sredine i funkcionerka LSV Danica Baćanović, reč je o simboličnoj akciji koja građane treba da podseti da se životna sredina čuva svaki dan.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook