Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 04. 2014. | Komentara: 0

Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

NOVI SAD – Komentarišući sve izvesniju mogućnost da u Novom Sadu vlast uskoro bude  redefinisana ili da uslede vanredni lokalni izbori, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar rekao je za TV B92 da LSV podržava ideju o redefinisanju gradske vlasti, ali i smeni svih onih koji su uništili komunalni sistem u gradu i kupovali glasove na izborima.

LSV

– Oni neka razrešavaju svoje probleme u koaliciji koju su napravili uz pomoć nakupaca glasova, preprodavaca i grupacija koje su na izbore izašle pod drugim imenima, a sada su potpuno neke druge stranke – poručio je Kolar.

(BILSV, 03. 04. 2014)



Saopštenja | Ponedeljak, 16. 01. 2023. | Komentara: 0

LSV: Nadležni organi da HITNO identifikuju, uhapse i privedu pravdi fašiste koji su napali lokal Crni ovan

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad koji se sinoć dogodio u centru Novog Sada u lokalu „Crni ovan“. Podsećamo da je ovo ČETVRTI nerasvetljeni napad na isti lokal u poslednjih godinu i po dana!
Odbori LSV | Ponedeljak, 16. 01. 2023. | Komentara: 0

Marton: I Banaćani žele da njihovim prugama juri brzi voz Soko

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je danas da je u Vojvodini  još pre više od 100 godina funkcionisala jedna od najgušćih železničkih mreža u Evropi, a da danas, 2023. godine, više od 300.000 stanovnika koji žive između Zrenjanina i Beograda nema železnički putnički saobraćaj.
Saopštenja | Nedelja, 15. 01. 2023. | Komentara: 0

LSV: EU uvela nultu tolerancija na zagađenost pijaće vode, a šta radi Srbija?

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva predsednika Aleksandra Vučića i premijerku Anu Brnabić da dobro pročitaju Direktivu o vodi za piće u Evropskoj uniji, koja je pre nekoliko dana stupila na snagu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook