Sprečiti divljanje tzv. Narodnih patrola u Somboru i drugim gradovima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 12. 10. 2021. | Komentara: 0

Sprečiti divljanje tzv. Narodnih patrola u Somboru i drugim gradovima

Novi Sad, 12. oktobar 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva hitnu reakciju policije i tužilaštva i strogo kažnjavanje osoba koje su prethodnih dana pozivale na linč građana Sombora koji pomažu migrantima.

LSV

Mediji su preneli da pripadnici ekstremno desne grupe „Narodne patrole“ objavljuju fotografije i imena Somboraca koji izdaju stanove migrantima. Ovaj materijal dele i na društvenim mrežama, a na njima se pomenuti građani najprizemnije vređaju.

LSV ukazuje da je ovo čin klasičnog crtanja mete na čelu građana Sombora, što je protivzakonito i krajnje neprihvatljivo.

Od države očekujemo da radi svoj posao i spreči pogubno delovanje ekstremnih grupa, koje svojim delovanjem unose nemir među građane.

Srbija mora biti moderna država i sprečiti ovakve pojave. U suprotnom, klizimo ka nesigurnim vremenima u kojima caruju primitivne horde, koje uzimaju zakon u svoje ruke.
Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Događaji | Utorak, 20. 03. 2012. | Komentara: 0

Toplana nastavila da deli karte za bazen i klizalište

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor JKP "Novosadske toplane" Vladimir Jelić posetili su danas Centar za potrošače ovog preduzeća i razgovarali sa redovnim platišama, kojima Toplana poklanja karte za bazen i klizalište.
Odbori LSV | Utorak, 20. 03. 2012. | Komentara: 0

Potvrđen pobednički tim u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za poslanika u Skupštini AP Vojvodine na većinskoj izbornoj listi Aleksandar Marton, podsetio je danas da je Liga pre dva dana predala svoju izbornu listu sa 67 kandidatkinja i kandidata za odbornice i odbornike u Skupštini grada Zrenjanina, kojom će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 19. 03. 2012. | Komentara: 0

Proglašena izborna lista LSV u Novom Sadu

NOVI SAD - Gradska izborna komisija u Novom Sadu potvrdila je izbornu listu Lige
socijaldemokrata Vojvodine - Novi Sad naša kuća – Nenad Čanak" kao drugu na lokalnim izborima, javlja Beta Na listi LSV nastupiće i kandidati Srpskog pokreta obnove.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook