Sramotno odlikovanje Smilje Avramov

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 12. 02. 2015. | Komentara: 0

Sramotno odlikovanje Smilje Avramov

Novi Sad, 12. februar - Da je u Srbiji izvršena lustracija, malo je verovatno da bi Tomislav Nikolić danas bio predsednik države, a Smilja Avramov dobitnik državnog ordena.

LSV
 
Nakon odlikovanja Smilje Avramov, dobro poznate iz mračnih devedesetih godina prošlog veka, sledeće što se može očekivati od Tomislava Nikolića je da odlikuje i Vojislava Šešelja.
 
Ako se za politiku koja je donela stotine hiljada mrtvih i izbegličke kolone dodeljuju ordeni, onda stvarno treba da se zapitamo gde živimo.
 
Sve što je Smilja Avramov govorila i radila iz prvog ešalona Miloševićevih akademika kako tih devedesetih, tako i godinama posle, sprečilo bi svakog drugog predsednika, koji se makar deklarativno zalaže za evropski put svoje zemlje, da je uprkos njenoj akademskoj karijeri nagradi državnim odlikovanjem.  
 
Osim, naravno, onoga ko je takvu politiku i sam podržavao.
 
O rangu i društvu u koje je Smilja Avramov na ovaj način uvrštena, ne vredi ni govoriti.
 
Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Đorđe Stojšić



Akcije/Kampanje | Petak, 09. 07. 2010. | Komentara: 0

Liga je oštrica decentralizacije Srbije

EČKA - Direktor Instituta evropskih regiona iz Salzburga Franc Šausberger istakao je danas da je Liga socijaldemokata Vojvodine oduvek bila oštrica borbe za regionalizaciju i decentralizaciju Srbije, te da je mnogo toga postignuto na tom polju.
Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.
Edukacija LSV | Nedelja, 23. 05. 2010. | Komentara: 0

Seminar "Motivacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je seminar na temu "Motivacija" za tri grupe polaznika. U prvoj grupi, koja je 22. i 23. maja 2010. godine prošla trening na Andrevlju u Centru za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine, bili su funkcioneri LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook