Srbiji treba rukovodstvo koje će je voditi kroz teška vremena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 06. 03. 2014. | Komentara: 0

Srbiji treba rukovodstvo koje će je voditi kroz teška vremena

NOVI SAD - Srbija je danas u velikom problemu jer se odnosi Evrope i Rusije zaoštravaju, a ukrajinska kriza tek dobija na mahu, rekao je na tribini u Petrovaradinu predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.

LSV

On je ocenio da će aktuelno rukovodstvo, a naročito buduće, imati ozbiljnu odgovornost da se prema tome državnički odnosi.
 – To nije problem koji je dnevna politika. To je strateški ili sistemski problem. I upravo zbog toga Srbija mora naći mudrosti i snage da na izborima 16. marta izabere rukovodstvo koje će umeti da je vodi kroz teška vremena – naglasio je Nenad Čanak.
 
(BILSV, 06.03.2014)



Izjave | Sreda, 06. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv izgradnje crkve kod Štranda

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da su odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv većine odluka i planova koje su bile na jučerašnjem dnevnom redu gradskog parlamenta. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Žolt Sakalaš da sankcioniše neustavno i protivzakonito delovanje Sime Salapure i Nenada Domjeskova

Zbog konstantnog neisticanja zastave AP Vojvodine na zgradi Skupštine grada Zrenjanina i kršenja propisa, odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina ponovo su poslali dopis pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Žoltu Sakalašu.
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš zabranio ligašima koaliciju sa naprednjacima

Članovi Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, na svojoj devetoj sednici, na predlog predsednika stranke Bojana Kostreša, doneli su odluku o zabrani predizbornih i postizbornih koalicija sa Srpskom naprednom strankom na predstojećim lokalnim izborima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook