Srbska akcija je odavno morala biti zabranjena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 01. 12. 2014. | Komentara: 0

Srbska akcija je odavno morala biti zabranjena

NOVI SAD , 1. decembar - Budući da Obraz dve godine i dalje šeta sa svojim zastavama iako ih je Ustavni sud zabranio,  kao i da SNP Naši još nisu zabranjeni uprkos pravljenju spiskova nepodobnih medija i pojedinaca, nikoga ne treba da čudi bujanje novih fašističkih organizacija i njihova propaganda.

LSV

Leci mržnje prema Romima nisu jedini, nego najnoviji potez fašističke organizacije „Srbska akcija“ zbog kojih je ona već morala biti zabranjena.  
 
Ako nadležni državni organi, kojim slučajem, nisu dovoljno informisani, na sajtu ove organizacije će pronaći  fotografije hordi huligana sa kapuljačama i maskiranim licima u maršu pod nekakvim zastavama, te više nego jasne poruke mržnje prema osobama drugačije verske i nacionalne pripadnosti, seksualne orijentacije, zatim prema komunistima , antifašistima kao i negiranje sedmesetogodišnjice antifašističkog oslobođenja.

Hitna reakcija policije i tužilaštva je odavno bila potrebna.
 
Spektakularna hapšenja kakva smo gledali na televiziji  za razne druge prestupnike zakona, konačno moraju obuhvatiti i fašiste.


Aleksandar Marton
poslanik u Skupštini AP Vojvodine



Iz medija | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: U petak sastanak Čanka i Cvetkovića

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak sastaće se u petak s premnjerom Srbije. Mirkom Cvetkovićem od koga će zatražiti pokretanje procesa donošenja zakona o imovini i prihodima Vojvodine, potvrdio je Dnevniku zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš. On je kazao da do ovog sastanka dolazi nakon incijative Lige, koja je pre dva meseca najavila pritisak na republičke organe vlasti za donošenje ovih zakona.
Izjave | Sreda, 23. 03. 2011. | Komentara: 0

Nismo spremni za povlačenje bilo koga od naših predstavnika iz Vlade Vojvodine

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine je zadovoljna radom naša dva člana vojvođanske vlade i mi nismo spremni da predložimo povlačenje bilo koga od njih dvojice - izjavio je danas za Jutarnji dnevnik Radio televizije Srbije zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Izjave | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Kancelarija Vojvodine u Briselu zavisi od Vlade Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je danas da se ne zna tačan datum otvaranja Kancelarije Vojvodine u sedištu EU u Briselu, jer za to još nije dobijena saglasnost Vlade Srbije, kako je to predviđeno propisima, prenosi RTV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook