Srećan rođendan Novi Sade!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 01. 02. 2019. | Komentara: 0

Srećan rođendan Novi Sade!

Novi Sad, 01. februar 2019 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine od srca čestita 271. rođendan našem Novom Sadu, svim njegovim građanima i građankama, ali i svima drugima koji ga vole.

LSV

Ovaj rođendan Novi Sad dočekuje lepši i uređeniji nego ikada.

Ponosni smo na to što je u 2019. godinu ušao kao Omladinska prestonica Evrope.

Još smo ponosniji što će već 2021. biti i Evropska prestonica kulture.

Njegovim ulicama se vijore zastave Vojvodine, a bogatiji je za nove saobraćajnice za desetine kilometara novoasfaltiranih ulica i rekonstruisanih saobraćajnica.

Detaljno se obnavlja podgrađe Petrovaradinske tvrđave, kao i objekti starog gradskog jezgra. Renoviraju se i osavremenjuju pijačni prostori u gradu, a intenzivno se radi i na pripremi uspostavljanja malih kvartovskih pijaca.

Počinje i izmeštanje kanalizacionih kolektora sa Keja žrtava racije pa će uskoro čitavim šetalištem, od Žeželjevog mosta do Štranda, moći da se diše.

Izgrađeno je na stotine kanalizacionih i vodovodnih priključaka, a voda u vodovodu se više ne osveštava, nego se prerađuje u nedavno otvorenom najsavremenijem pogonu.

Puno toga se još činilo i čini za to da se Novi Sad gradi, širi, uređuje i ulepšava.

Baš zato, članice i članovi Omladine Gradskog odbora LSV Novi Sad danas su na zgradu stranke okačila transparent sa rečenicom koja je građanima dobro poznata:

Novi Sad je nama glavni grad!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad




Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 06. 2011. | Komentara: 0

Ligi svako deseto mesto u skupštinama mesnih zajednica

SUBOTICA - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici zadovoljna je rezultatima koje je postigla na izborima za članove skupština mesnih zajednica, istakao je danas na konferenciji za novinare predsednik GrO LSV Subotica Veljko Vojnić.
Izjave | Ponedeljak, 06. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Zakon o javnoj svojini nije posao za jednu stranku

NOVI SAD - Zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, koji predsedava Radnoj grupi za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine i lokalnih samouprava, izjavio je za današnju Politiku da je ono što u vezi sa decentralizacijom traži URS samo jedan mali deo neophodnih aktivnosti koje trebe učiniti da bi Srbija bila drugačija u odnosu na ono što je danas.
Forum žena LSV | Ponedeljak, 06. 06. 2011. | Komentara: 0

Forum žena LSV Zrenjanin uručio donaciju samohranoj majci

ZRENJANIN - Gradska organizacija Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, posetila je tokom vikenda, povodom Međunarodnog dana deteta, samohranu majku koja živi sa dvema maloletnim ćerkama, od kojih je jedna tromesečna beba, i uručila joj donaciju u odeći, obući i sredstvima za higijenu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook