Šta će ovog puta doneti Deklaracija o opstanku nacije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 08. 08. 2017. | Komentara: 0

Šta će ovog puta doneti Deklaracija o opstanku nacije

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je, povodom najave donošenja deklaracije o opstanku nacije, da mu jeza prostruji kroz telo kad se seti poslednje takve deklaracije i njenih rezultata.

LSV

- Memorandum SANU nije ništa pametno i dobro doneo ni srpskom narodu kao ni stanovništvu bivše SFRJ. Mislim da je mnogo korisnije za sve nas u Srbiji da se energija uloži u suočavanje sa prošlošću, pomirenje u regionu i na ekonomski razvoj. Odustajanjem od devetnaestovekovne definicije nacionalnih interesa i nedvosmislene evroatlantske integracije bi, po mom mišljenju, morale biti prioritet Srbije - zaključuje Kostreš u izjavi za list Danas.

(BILSV, 08.08.2017)



Iz medija | Nedelja, 20. 07. 2014. | Komentara: 0

Kostreš: Prvo program, pa ljudi koji će ga sprovoditi

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine i Savez vojvođanskih Mađara se slažu da jedna od mogućnosti za rešavanje problema krize pokrajinske administracije jeste koncentraciona vlada.
Omladina LSV | Subota, 19. 07. 2014. | Komentara: 0

LSVO upozorava na oronule fasade

NOVI SAD - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Novi Sad juče je na Keju žrtava racije održao akciju pod nazivom „Pazi se fasada!“. Omladinci i omladinke su izložili fotografije dotrajalih fasada i ruiniranih zgrada u Novom Sadu i kroz razgovor sa sugrađanima upozorili na opasnost koja preti usled urušavanja istih.
Odbori LSV | Petak, 18. 07. 2014. | Komentara: 0

Sada je vreme i za novu policijsku stanicu u Novom Sadu

NOVI SAD - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pozdravlja odluku da ovaj grad dobije 200 policajaca. Pored 100 policajaca, pristiglih u aprilu, to sada čini broj pozornika i pozornica koji će, ako ostanu na ulici i ne budu raspoređeni na neke druge dužnosti, u značajnoj meri doprineti poboljšanju stanja javne bezbednosti u gradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook