Šta se čeka sa izručenjem Mirjane Marković?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 11. 07. 2017. | Komentara: 0

Šta se čeka sa izručenjem Mirjane Marković?

Novi Sad, 11. jul 2017 - Ako je mimo uobičajenih protokola mogla da ruskom amabasadoru preda stenogram intervjua, premijerka Ana Branabić bi sledeći susret i sa njime i sa zvaničnicima Ruske Federacije mogla da iskoristi za to da isto tako mimo protokola zatraži objašnjenje o boravku Mirjane Marković u toj zemlji.

LSV

Po kom osnovu vladajuća garnitura u Ruskoj Federaciji četrnaest godina pruža gostoprimstvo osobi za kojom je u našoj zemlji raspisana poternica?

Pored toga što Mirjanu Marković čeka suđenje u Srbiji, njeno izručenje bi u mnogome pomoglo da se rasvetli politički pozadina ubistva Slavka Ćuruvije.

Ujedno, pitanje i za premijerku i za ministra policije je šta se čeka sa zahtevom za izručenje?
I kako je uopšte moguće da prijateljska zemlja pruža gostoprimstvo osobi za kojom je naša država raspisala Interpolovu poternicu?

Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović




Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook