Suština problema je promena izbornog zakona, to samo LSV spominje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 30. 11. 2019. | Komentara: 0

Suština problema je promena izbornog zakona, to samo LSV spominje

NOVI SAD – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine ne veruje u odlaganje izbora i za Politiku kaže da visoko ceni pokušaj evropskog posrednika u dijalogu Knuta Flekenštajna da pomogne razvoju demokratije u Srbiji.

LSV

- Nažalost, put kojim usmerava dijalog ne može dati rezultat jer su razgovori o izbornim uslovima u Srbiji svedeni na nevažne detalje. Bojim se da on ne razume da je suština problema promena izbornog zakona, a to ovde, sem nas iz LSV, niko ne spominje – ističe Čanak.
(SzILSV, 30.11.2019)




Događaji | Četvrtak, 03. 05. 2012. | Komentara: 0

Održana završna konvencija u Somboru

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine održala je večeras u Somboru završnu predizbornu konvenciju. Na konvenciji su govorili predsednik LSV Nenad Čanak, predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev, potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV Maja Sedlarević i predsednik Saveta za decentralizaciju LSV Duško Radaković.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 05. 2012. | Komentara: 0

Ne dopuštam da se Zrenjanin utopi u prosek

ZRENJANIN - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za gradonačelnika Zrenjanina Bojan Kostreš istakao je prilikom današnje posete Nezavisnom sindikatu penzionera javnih službi Zrenjanin da  Liga, od svog osnivanja, pa do danas, pokušava da uradi dve stvari: da sačuva prava svih ljudi koji žive u Vojvodini, bez obzira na veru, naciju i kada su u nju došli, kao i da se izbori da ono što se zaradi u Vojvodini ostane Vojvođankama i Vojvođanima.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 05. 2012. | Komentara: 0

Akcija Vojvođanski monopol

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovao je danas u centru grada akciju pod nazivom „Vojvođanski monopol“, čiji je cilj ukazivanje na značaj vraćanja vojvođanske imovine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook