Tepić: LSV će biti oštra opozicija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 08. 08. 2016. | Komentara: 0

Tepić: LSV će biti oštra opozicija

NOVI SAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić izjavila je za Danas da poslanici LSV neće podržati novu Vladu Srbije. Kako je istakla, LSV se posle prvog kruga konsultacija sa mandatarom jasno opredelila za opozicionu ulogu. 

LSV

- Opredelili smo se i rekli da ćemo biti oštra opozicija. Svakako nemamo nijedan razlog da verujemo da ćemo podržati novu vladu - navela je Tepić. Ona je dodala da će, kao i u proteklom parlamentarnom sazivu, LSV s pažnjom pratiti sve procese koji su vezani za evropske integracije i glasaće za predloge vlade koji idu u pravcu ispunjavanja obaveza koje Srbija ima u evropskim integracijama.
 (BILSV, 08.08.2016)



Izjave | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Beogradskim strankama važnije centrale od interesa Vojvodine

NOVI SAD - Komentarišući podatke po kojima bi i na predstojećim pokrajinskim izborima veliki broj ljudi glasao pre svega za velike političke partije sa sedištem u Beogradu, Aleksandra Jerkov, portparolka i republička poslanica Lige socijademokrata Vojvodine, za Nacionalni građanski ističe da je problem u tome što se izbori održavaju istovremeno, iako teme nisu iste na lokalu i na nivou države.
Izjave | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Karađorđevići ne treba da žive u Dvorskom kompleksu

BEOGRAD - Poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine oštro se protive odredbi predloga zakona o dvorskom kompleksu, po kojoj će porodica prestolonaslednika Karađorđevića i dalje živeti na dvoru! Kako je danas za Kurir istakla portparolka i narodna poslanica Aleksandra Jerkov, Srbija nije monarhija pa je besmisleno da Karađorđevići bez ikakvih obaveza žive u Belom dvoru.
Edukacija LSV | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Obuka za kandidate i kandidatkinje na lokalnim izborima

U aprilu i maju ove godine u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (CE LSV) održan je prvi krug edukacije kandidata i kandidatkinja za kandidate i kandidatkinje (KzK) na lokalnim izborima u većini gradskih i opštinskih odbora LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook