Trenutna politika Srbije nije hrabrost. Hrabrost je uvesti sankcije Moskvi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 24. 05. 2022. | Komentara: 0

Trenutna politika Srbije nije hrabrost. Hrabrost je uvesti sankcije Moskvi

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kritikovao je stav premijerke Ane Brnabić u pogledu odnosa Srbije prema ruskoj agresiji na Ukrajinu, te pozvao vlast u Srbiji da konačno uvedu sankcije Moskvi.

LSV

Reagujući na premijerkinu izjavu da je „Srbija zauzela najhrabriji pristup u vezi sa ratom u Ukrajini“, Marton je poručio da takav stav Srbije nije hrabrost, već da je „hrabrost uvesti Putinu i Kremlju sankcije“.

- Meni se čini da je baš suprotno od „najhrabrijeg“, gospođo premijerka. Vojska Ruske Federacije je provalila u Ukrajinu. Istok te zemlje je pretvorila u prah i pepeo. Ginu deca! Prete nuklearnom bombom!!! Ne, stav Srbije nije hrabrost. Hrabrost je uvesti Putinu i Kremlju sankcije - napisao je Marton na svom Tviter profilu.

(SzILSV, 24.05.2022)



Izjave | Sreda, 12. 10. 2011. | Komentara: 0

Marton i Čapo pozdravili odluku Evropske komisije

ZRENJANIN - Potpredsednik LSV Aleksandar Marton i predsednik Gradskog odbora LSV Zrenjanin Dejan Čapo pozdravili su danas izveštaj Evropske komisije u Briselu, u kojem se navodi da je naša zemlja evropskim reformama dostigla stepen kada joj treba odobriti status kandidata
Događaji | Sreda, 12. 10. 2011. | Komentara: 0

Jovanović uručio klime policiji

NOVI SAD - Policijska uprava u Novom Sadu zaposlila je deset novih ljudi, što bi trebalo da doprinese smanjenju gužvi ispred šalter sala za vađenje ličnih dokumenata, rečeno je tokom današnje posete predsednik Skupštine grada Aleksandra Jovanovića Novosadskoj policiji. 
Izjave | Sreda, 12. 10. 2011. | Komentara: 0

LSV spremna za izbore

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za emisju Politbiro, koja se emituje na RTV-u, da je LSV spremna kada god da izbori budu raspisani.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook