Tribina o mobingu i nasilju nad ženama u Žablju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Petak, 05. 12. 2014. | Komentara: 0

Tribina o mobingu i nasilju nad ženama u Žablju

ŽABALJ - U okviru kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“, Forum žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj je organizovao tribinu na temu mobinga i nasilja nad ženama.

LSV
 
Predsednica OO Foruma žena LSV Zabalj  Miholjka Matić podsetila je prisutne o značaju ove kampanje, iznela podatke o zlostavljanim i ubijenim ženama u Srbiji u 2014. godini i naglasila da o ovoj temi treba razgovarati svakog dana, apelovala na institucije da  zlostavljači budu najstrožije kažnjeni kako bi se sprečio svaki vid nasilja, a posebno nasilja nad jednom od najranjivijih kategorija stanovnistva, a to su žene i deca.
 
Članica Skupštine Foruma žena LSV Svetlana Boškov održala je prezentaciju na temu mobinga, dok su o nasilju nad ženama govorile Vesna Radnov, članica Predsedništva FŽ LSV i Jelena Ilić, odbornica u Skupštini Opštine Žabalj. Tribini su prisustvovali potpredsednik OO LSV Žabalj i predsednik MO LSV Đurđevo Vladimir Balog i Predsednik MO LSV Žabalj Đoka Antić.
 
(BILSV, 05.12.2014)



Izjave | Četvrtak, 27. 06. 2024. | Komentara: 0

Vlast želi da ućutka svakog ko drugačije misli

Advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik objašnjava da se u slučajevima, kakav je zabrana ulaska u našu zemlju Feđi Štukanu, najčešće radi o diskrecionim ovlašćenjima, što znači da se ona sprovode bez kontrole i bez objašnjenja, a to vlast u Srbiji zloupotrebljava.
Saopštenja | Utorak, 25. 06. 2024. | Komentara: 0

Vučiću delfinarijum u Beogradu bitniji od pijaće vode za građane Vojvodine

Liga socijaldemkrata Vojvodine – VOJVOĐANI podseća predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da 800.000 građana Vojvodine nema ispravnu pijaću vodu.
Saopštenja | Nedelja, 23. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Po 127. put zahtevamo, rešite problem protivgradne zaštite!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI po 127. put postavlja pitanje vlastima kada će rešiti problem protivgradne zastite.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook