U Opovu proslavljen 25. rođendan LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 26. 06. 2015. | Komentara: 0

U Opovu proslavljen 25. rođendan LSV

OPOVO – Opštinski odbor LSV Opovo organizovao je u nedelju za svoje članove proslavu 25. rođendana Lige socijaldemokrata Vojvodine.

LSV

Osim brojnih članova, domaćine su svojim prisustvom počastvovali pokrajinska sekretarka za omladinu i sport i članica Predsedništva LSV Marinika Tepić, pokrajinski poslanik i član IO GO LSV Aleksandar Marton, pokrajinski poslanik LSV Adam Paljov, član Predsedništva i jedan od osnivača LSV Radovan Radovanović, šef PIŠ Južni Banat i član IO GO LSV Vladan Keljević, zamenik šefa PIŠ Južni Banat Dušan Anukić, članica Predsedništva LSV Sandra Ristić, član GO i predsednica IO GO LSV Zrenjanin Branislava Jovanov, član GO LSV i predsednik OO LSV Kovačica Jan Litavski...
Proslavi su svojim prisustvom uveličali i brojni ligaši iz gradskih i opštinskih odbora Pančeva, Zrenjanina, Bačke Topole, Bele Crkve, Kovačice i Titela.
Prisutnima su se prigodnim govorima obratili predsednik OO LSV Opovo Petar Horvat, Marinika Tepić i Aleksandar Marton. U svečanoj atmosferi uz večeru, piće i rođendansku tortu ligaši su proslavili rođendan, družili se i uživali. Domaćini su,veoma zadovoljni,polaskani odzivom gostiju i ponosni prilikom da proslave ovu značajnu godišnjicu i obeleže godine uspešnog i vrednog rada.

(BILSV, 26. 06. 2015)



Saopštenja | Nedelja, 09. 06. 2024. | Komentara: 0

A sada organizovati sabor za ispravnu pijaću vodu u Vojvodini

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva predsednika i premijera Srbije Aleksandra Vučića i Miloša Vučevića da posle velikog „svesrpskog“ političkog sabora, koji je juče održan u Beogradu, organizuju i sabor za ispravnu pijaću vodu, na kom bi se progovorilo o problemu vode koji ima preko 700.000 građana Vojvodine.
Saopštenja | Četvrtak, 06. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš uputio telegram ambasadorima povodom 80. godišnjice savezničkog isrkcavanja u Normandiju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš uputio je, povodom 80. godišnjice iskrcavanja savezničkih trupa na obale Normandije, telegram ambasadorima Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske, Kanade, Australije, Belgije, Češke, Slovačke, Holandije, Grčke, Poljske i Norveške.

Saopštenja | Utorak, 04. 06. 2024. | Komentara: 0

Grad uništava njive, a vlast kupuje nepotrebne avione i rakete

Jučerašnje nevreme, praćeno gradom, koje je zahvatilo delove Vojvodine, a u kom su najviše stradali Bačka Palanka i Temerin, govori da su sve priče o morednizaciji sistema protovgradne zaštite bile samo propagandne poruke Srpske napredne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook