U Vučićevom ekonomskom tigru pokvareni mamografi. Zašto?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 19. 09. 2024. | Komentara: 0

U Vučićevom ekonomskom tigru pokvareni mamografi. Zašto?

Novi Sad, 19. septembar 2024 – Liga socijademokrata Vojvodine – VOJVOĐANI traži od predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove vodeće saradnice u Vojvodini, pokrajinske premijerke Maje Gojković da saopšte javnosti zašto su aparati za mamografiju u Institutu za onkologiju Vojvodine i Domu zdravlja „Novi Sad“ u kvaru.

LSV

Ovu informaciju iznela je Novosađanka koja je za septembar imala zakazan pregled, koji je potvrđen od navedenih institucija.

Sve ove informacije dolaze u danima kada predsednik Vučić govori o ukidanju lista čekanja, kao i o efikasnijem zdravstvenom sistemu.

Neverovatno je da čovek, koji već 13 godina drži sve alate vlasti u rukama, i koji je poimence izabrao svakog ministra ili pokrajinskog sekretara za zdravstvo, sada ima ulogu pravednika koji skraćuje liste čekanja u bolnicama i brine o ispravnosti aparata.

Predsednik Vučić Srbiju vidi kao ekonomskog tigra. Nažalost, ne rade medicinski aparati u bolnicama, a bolesni građani ne mogu da se leče.

Tražimo da se vrh države uozbilji i počne da se ponaša u skladu sa normama XXI veka.

Maja Mrnuštik
odbornica u Skupštini grada Novog Sada 
i predsednica Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Novi Sad



Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Ogorčeni smo zbog varvarskog napada na grad Lavov u Ukrajini

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, kao i njen Gradski odbor Novi Sad, izražavaju duboko žaljenje povodom bombardovanja Lavova, prijateljskog grada Novog Sada, od strane ruskog agresora i izjavljuju saučešće porodicama i prijateljima svih nastradalih.
Odbori LSV | Sreda, 04. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI traži smenu pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas zrenjaninskom gradonačelniku Simi Salapuri zahtev za smenu njegove pomoćnice Vere Milošev, koja je na javnom mestu napala dečaka sa razvojnim problemima.
Saopštenja | Subota, 31. 08. 2024. | Komentara: 0

Prosvetni radnici da dobiju status službenog lica

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u potpunosti podržava zahteve sindikata prosvetnih radnika koji su ponovo zatražili da se i njima prizna status službenog lica.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook