U Žablju uskoro prvo vežbalište na otvorenom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 11. 2013. | Komentara: 0

U Žablju uskoro prvo vežbalište na otvorenom

ŽABALJ – Zamenik predsednika opštine Žabalj zadužen za sport Vitomir Lisica najavio je da će vežbalište na otvorenom biti završeno u aprilu naredne godine.

LSVPokrajinski sekretarijat za sport i omladinu obezbedio je sredstva u visini od 2,6 miliona dinara za izgradnju vežbališta na otvorenom, a tim povodom potpisan je ugovor sa Sportskim savezom Opštine Žabalj i Opštinom Žabalj. Predviđeno je da i opština izdvoji deo sredstava, a vežbalište će biti izgrađeno  na lokaciji u bloku 16 u Žablju.

– Namera je da ovo vežbalište koriste sportski klubovi sa teritorije naše opštine kao i rekreativci za koje će Sportski savez u narednoj godini obezbediti stručnjake za sve starosne kategorije. A sve u cilju promovisanja zdravog fizički aktivnog života – istakao je Vitomir Lisica.

Predsednik Uupravnog odbora (UO) Sportskog saveza opštine Žabalj Jovan Panić i Lisica su najavili nove projekte u 2014. godini kao i nastavak saradnje sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu, a sve sa ciljem podizanja nivoa javnog zdravlja u opštini Žabalj.

Lisica i Panić su najavili i aktivnosti na podizanju kvaliteta postojeće sportske infrastrukture  u sva četiri naseljena mesta opštine.

(BILSV, 20. 11. 2013)



Izjave | Ponedeljak, 01. 11. 2021. | Komentara: 0

Ne razumem zašto antivakseri i nadrilekari još nisu sankcionisani

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak je rekao da je optužbi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Glini govorio koga će ubiti a koga zaklati, kao nesuvisloj neistini, dato previše prostora. On je gostujući u emisiji „Hit tvit“ na Pink televiziji rekao da se to ne vezuje samo za Hrvatsku, jer toga ima svuda. 
Iz medija | Nedelja, 31. 10. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Orkestrirana akcija svih Putinovih ljudi

Policija u Srbiji radi brzo i efikasno kada je u pitanju odbrana SPC-a i „srpskog sveta“ – zato su odmah reagovali po zamolnici MUP-a iz Crne Gore da se sasluša Nenad Čanak zbog učešća na demonstracijama na Cetinju. Međutim, već pet godina nikako da nađu Svetozara Marovića koji sa pravosnažnom presudom šeta Beogradom, iako je Crna Gora uputila već dvije zamolnice za njegovo izručenje, piše podgorička „Pobjeda“.
Saopštenja | Petak, 29. 10. 2021. | Komentara: 0

Čanak dao iskaz u policiji: Kada vidim ko vodi hajku, jasno je da sam na pravoj strani

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak danas je u Policijskoj upravi Novi Sad - Odeljenju za saradnju sa stranim i domaćim pravosudnim organima, operativnu analitiku, dokumentovanje i podršku dao izjavu po zamolnici nadležnih organa Crne Gore.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook