U Žablju uskoro prvo vežbalište na otvorenom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 11. 2013. | Komentara: 0

U Žablju uskoro prvo vežbalište na otvorenom

ŽABALJ – Zamenik predsednika opštine Žabalj zadužen za sport Vitomir Lisica najavio je da će vežbalište na otvorenom biti završeno u aprilu naredne godine.

LSVPokrajinski sekretarijat za sport i omladinu obezbedio je sredstva u visini od 2,6 miliona dinara za izgradnju vežbališta na otvorenom, a tim povodom potpisan je ugovor sa Sportskim savezom Opštine Žabalj i Opštinom Žabalj. Predviđeno je da i opština izdvoji deo sredstava, a vežbalište će biti izgrađeno  na lokaciji u bloku 16 u Žablju.

– Namera je da ovo vežbalište koriste sportski klubovi sa teritorije naše opštine kao i rekreativci za koje će Sportski savez u narednoj godini obezbediti stručnjake za sve starosne kategorije. A sve u cilju promovisanja zdravog fizički aktivnog života – istakao je Vitomir Lisica.

Predsednik Uupravnog odbora (UO) Sportskog saveza opštine Žabalj Jovan Panić i Lisica su najavili nove projekte u 2014. godini kao i nastavak saradnje sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu, a sve sa ciljem podizanja nivoa javnog zdravlja u opštini Žabalj.

Lisica i Panić su najavili i aktivnosti na podizanju kvaliteta postojeće sportske infrastrukture  u sva četiri naseljena mesta opštine.

(BILSV, 20. 11. 2013)



Akcije/Kampanje | Sreda, 14. 07. 2010. | Komentara: 0

Hiljadu zastava lepršalo u čast LSV i Vojvodine

NOVI SAD - Hiljadu zastava AP Vojvodine proneli su juče članovi i simpatizeri Lige socijaldemorata Vojvodine centralnim ulicama Novog Sada u sklopu proslave 20 godina od osnivanja stranke. Kako je na kraju šetnje, pred zgradom Muzeja revolucije istakao lider LSV Nenad Čanak, ulice Novog Sada pamte mnogo, pa su zapamtile antiratna okupljanja od pre 20 godina
Akcije/Kampanje | Petak, 09. 07. 2010. | Komentara: 0

Liga je oštrica decentralizacije Srbije

EČKA - Direktor Instituta evropskih regiona iz Salzburga Franc Šausberger istakao je danas da je Liga socijaldemokata Vojvodine oduvek bila oštrica borbe za regionalizaciju i decentralizaciju Srbije, te da je mnogo toga postignuto na tom polju.
Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook