U Žablju uskoro prvo vežbalište na otvorenom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 11. 2013. | Komentara: 0

U Žablju uskoro prvo vežbalište na otvorenom

ŽABALJ – Zamenik predsednika opštine Žabalj zadužen za sport Vitomir Lisica najavio je da će vežbalište na otvorenom biti završeno u aprilu naredne godine.

LSVPokrajinski sekretarijat za sport i omladinu obezbedio je sredstva u visini od 2,6 miliona dinara za izgradnju vežbališta na otvorenom, a tim povodom potpisan je ugovor sa Sportskim savezom Opštine Žabalj i Opštinom Žabalj. Predviđeno je da i opština izdvoji deo sredstava, a vežbalište će biti izgrađeno  na lokaciji u bloku 16 u Žablju.

– Namera je da ovo vežbalište koriste sportski klubovi sa teritorije naše opštine kao i rekreativci za koje će Sportski savez u narednoj godini obezbediti stručnjake za sve starosne kategorije. A sve u cilju promovisanja zdravog fizički aktivnog života – istakao je Vitomir Lisica.

Predsednik Uupravnog odbora (UO) Sportskog saveza opštine Žabalj Jovan Panić i Lisica su najavili nove projekte u 2014. godini kao i nastavak saradnje sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu, a sve sa ciljem podizanja nivoa javnog zdravlja u opštini Žabalj.

Lisica i Panić su najavili i aktivnosti na podizanju kvaliteta postojeće sportske infrastrukture  u sva četiri naseljena mesta opštine.

(BILSV, 20. 11. 2013)



Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Kovid bolnica mora prerasti u novosadsku gradsku bolnicu

Povodom odluke da Kovid bolnica na Mišeluku postaje dijalizni centar KCV-a, novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani se oštro protivi toj odluci, te i dalje smatra da Kovid bolnica treba da bude pretvorena u gradsku bolnicu, koja je preko potrebna svim građanima Novog Sada.
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook