U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 28. 07. 2015. | Komentara: 0

U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Milan Đurić kritikovao je danas gradsku vlast iako, kako je rekao, „prema ocenama naprednih menadžera, Zrenjanin, nakon tri godine njihove vlasti, cveta“.

LSV

- Obilaznica samo što nije, čista voda samo što ne poteče, investitori evo sad baš nagrnuli, stotine, ma hiljade radnih mesta tek što nisu otvorena, Trg samo što nije, pa je i njih sramota koliko nam dobro ide. I onda se pojave neki podaci iz Privredne komore: svaki peti račun privatnog preduzetnika u Zrenjaninu i okolini je u blokadi, a blokada ukupno iznosi 9,5 milijardi dinara – poručio je Milan Đurić.

(BILSV, 28.07.2015)



Saopštenja | Ponedeljak, 27. 02. 2023. | Komentara: 0

LSV: Podrška smenjenim tužiteljkama

Liga socijaldemokrata Vojvodine izražava snažnu podršku svim pojedincima i organizacijama koji se bore i zalažu za vladavinu prava u Vojvodini i Srbiji, a naročito pojedince, organizacije i institucije koji su ugroženi samo zato što rade svoj posao zakonito, časno i pošteno, kao što vidimo na primerima smenjenih tužiteljki Bojane Savović i Jasmine Paunović.
Izjave | Ponedeljak, 27. 02. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Srbija treba da se bavi sobom, a ne avetima prošlosti

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je predlog sporazuma o Kosovu mirovni projekat i da je on poslednja šansa da Srbija postane normalna država i da počne da se bavi sobom, svojim razvojem.
Saopštenja | Nedelja, 26. 02. 2023. | Komentara: 0

LSV: Negiranje simbola Vojvodine predstavlja negiranje same Vojvodine

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Pokrajinsku vladu da preduzme sve potrebne korake kako bi se u potpunosti ispoštovala Pokrajinska skupštinska odluka o izgledu i korištenju simbola i tradicionalnih simbola Autonomne Pokrajine Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook