U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 28. 07. 2015. | Komentara: 0

U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Milan Đurić kritikovao je danas gradsku vlast iako, kako je rekao, „prema ocenama naprednih menadžera, Zrenjanin, nakon tri godine njihove vlasti, cveta“.

LSV

- Obilaznica samo što nije, čista voda samo što ne poteče, investitori evo sad baš nagrnuli, stotine, ma hiljade radnih mesta tek što nisu otvorena, Trg samo što nije, pa je i njih sramota koliko nam dobro ide. I onda se pojave neki podaci iz Privredne komore: svaki peti račun privatnog preduzetnika u Zrenjaninu i okolini je u blokadi, a blokada ukupno iznosi 9,5 milijardi dinara – poručio je Milan Đurić.

(BILSV, 28.07.2015)



Saopštenja | Utorak, 27. 09. 2022. | Komentara: 0

Mirović i Nedimović horor u poljoprivredi u Vojvodini predstavili kao bajku Republici Srpskoj i obećali podršku u hrani

U trenutku kada poljoprivrednici u Vojvodini u očaju smišljaju kako da završe setvu u uslovima previsokih cena veštačkog đubriva i dizela, hvataju se za glavu očajni nakon katastrofalne žetve zbog suše, Igor Mirović je proglašava najsnažnijom poljoprivrednom oblašću i obećava pomoć Republici Srpskoj.
Saopštenja | Nedelja, 25. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV: Preobučeni radikali nas ponovo vode u izolaciju

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Vladu Republike Srbije da poništi skandalozni i štetni Plan konsultacija ministarstava spoljnih poslova Srbije i Ruske Federacije za naredne dve godine, koji su u Njujorku potisali šefovi diplomatija dve zemlje.
Iz medija | Nedelja, 25. 09. 2022. | Komentara: 0

U LSV stasala generacija iskusnih političara koji imaju ideje i energiju

Opšti izbori će biti 2024. godine i Liga socijaldemokrata Vojvodine na njih mora izaći spremna, jaka i reorganizovana. Lično, mislim da sam posle 32 godine postao teret stranci jer su me sve vlasti i opozicije združeno pljuvale i to je kod jednog broja građana ostavilo neki trajni utisak. Ovo u interjuu za „Blic nedelje“ kaže Nenad Čanak, predsednik LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook