U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 28. 07. 2015. | Komentara: 0

U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Milan Đurić kritikovao je danas gradsku vlast iako, kako je rekao, „prema ocenama naprednih menadžera, Zrenjanin, nakon tri godine njihove vlasti, cveta“.

LSV

- Obilaznica samo što nije, čista voda samo što ne poteče, investitori evo sad baš nagrnuli, stotine, ma hiljade radnih mesta tek što nisu otvorena, Trg samo što nije, pa je i njih sramota koliko nam dobro ide. I onda se pojave neki podaci iz Privredne komore: svaki peti račun privatnog preduzetnika u Zrenjaninu i okolini je u blokadi, a blokada ukupno iznosi 9,5 milijardi dinara – poručio je Milan Đurić.

(BILSV, 28.07.2015)



Saopštenja | Petak, 22. 07. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Utvrditi ko je tukao Novosađane!

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš insistira da se utvrdi ko je tukao Novosađane i da li je došlo do prekomerne upotrebe sile.
Saopštenja | Utorak, 19. 07. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Pozivamo Vučića da nova vlada raskine energetski sporazum sa Rusima i prestane da ponižava Vojvodinu

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da nova vlada, odmah po konstituisanju, raskine energetski sporazum sa Ruskom Federacijom. Ponižavanje i pljačkanje građanja Vojvodine mora da prestane.
Izjave | Nedelja, 17. 07. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Ko god negira genocid, radi pripremu na tome da se on ponovi

Lider Lige socijalista Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je za televiziju Hayat da bi Srbi premijera Crne Gore Dritana Abazovića, premeštali u pet različitih masovnih grobnica da se on zatekao u Srebrenici u julu 1995. godine. Čanak za Srebrenicu kaže kako je to opekotina i rana, koja ne može da zaraste, nego da čovjek sa njom mora da živi.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook