U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 28. 07. 2015. | Komentara: 0

U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Milan Đurić kritikovao je danas gradsku vlast iako, kako je rekao, „prema ocenama naprednih menadžera, Zrenjanin, nakon tri godine njihove vlasti, cveta“.

LSV

- Obilaznica samo što nije, čista voda samo što ne poteče, investitori evo sad baš nagrnuli, stotine, ma hiljade radnih mesta tek što nisu otvorena, Trg samo što nije, pa je i njih sramota koliko nam dobro ide. I onda se pojave neki podaci iz Privredne komore: svaki peti račun privatnog preduzetnika u Zrenjaninu i okolini je u blokadi, a blokada ukupno iznosi 9,5 milijardi dinara – poručio je Milan Đurić.

(BILSV, 28.07.2015)



Odbori LSV | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Humanitarna pomoć iz Austrije za tri zrenjaninske škole

ZRENJANIN - Vladimir Milošev, predsednik Saveta za privredu i preduzetništvo GrO LSV Zrenjanin osvrnuo se na današnjoj konferenciji za novinare na značaj humanitarnog rada aktivistkinja i aktivista stranke, a posebno na prošlonedeljnu akciju dopremanja opreme za nekoliko škola na teritoriji grada.
Događaji | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Ustav je smetnja evropskom putu

NOVI SAD - Ustav Srbije je antievropski akt koji izaziva brojne probleme u državi i društvu i akt koji je Srbiju zacementirao kao centralizovanu državu, a nije ga lako promeniti zbog komplikovane procedure, istaknuto je između ostalog danas na okruglom stolu u Skupštini AP Vojvodine.
Izjave | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Ustavna prevara Vojvodine

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine Vojvodine i funkcionerka Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević izjavila je da je pet godina od donošenja Ustava Srbije svima jasno da su ustavne promene neophodne, jer bez toga nije moguće sprovesti decentralizaciju i regionalizaciju Srbije, niti završiti proces evrointegracija.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook