U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 28. 07. 2015. | Komentara: 0

U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Milan Đurić kritikovao je danas gradsku vlast iako, kako je rekao, „prema ocenama naprednih menadžera, Zrenjanin, nakon tri godine njihove vlasti, cveta“.

LSV

- Obilaznica samo što nije, čista voda samo što ne poteče, investitori evo sad baš nagrnuli, stotine, ma hiljade radnih mesta tek što nisu otvorena, Trg samo što nije, pa je i njih sramota koliko nam dobro ide. I onda se pojave neki podaci iz Privredne komore: svaki peti račun privatnog preduzetnika u Zrenjaninu i okolini je u blokadi, a blokada ukupno iznosi 9,5 milijardi dinara – poručio je Milan Đurić.

(BILSV, 28.07.2015)



Događaji | Sreda, 05. 10. 2011. | Komentara: 0

Čanak sa gostima iz Nemačke

NOVI SAD - Predsednik LSV Nenad Čanak održao je danas, u prostorijama LSV u Novom Sadu, predavanje učesnicima studijskog putovanja pod nazivom "Srbija - zemlja u tranziciji". Čanak je gostima iz Nemačke, među kojima je bilo profesora, studenata, novinara i drugih, u zanimljivom izlaganju približio političku situaciju u Vojvodini, Srbiji pa i u čitavom regionu.
Izjave | Sreda, 05. 10. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Izaći na izbore, da drugi ne odluče umesto vas

BEOGRAD - Komentarišući izjavu Rasima Ljajića da će na narednim izborima pobediti „stranka apstinenata", portparolka LSV Aleksandra Jerkov, koja je i poslanica i zamenica šefa poslaničke grupe ZES u Narodnoj skupštini, u kojoj su i četiri poslanika Ljajićeve stranke, rekla je danas za Politiku da ne misli da je u ovom trenutku mnogo više onih koji neće izaći na izbore.
Izjave | Sreda, 05. 10. 2011. | Komentara: 0

Država bolećiva prema huliganskim grupama

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak govorio je sinoć u emisiji Politbiro, na RTV 1 o zabrani Parade ponosa, zamerivši pri tom na bolećivom stavu države prema huliganskim grupama. Čanak je upozorio da su te huliganske grupe potpuno jasno identifikovane, te da su presvučene u razne sportske i klerikalne dresove koji ih čine nedodorljivim.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook