U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 28. 07. 2015. | Komentara: 0

U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Milan Đurić kritikovao je danas gradsku vlast iako, kako je rekao, „prema ocenama naprednih menadžera, Zrenjanin, nakon tri godine njihove vlasti, cveta“.

LSV

- Obilaznica samo što nije, čista voda samo što ne poteče, investitori evo sad baš nagrnuli, stotine, ma hiljade radnih mesta tek što nisu otvorena, Trg samo što nije, pa je i njih sramota koliko nam dobro ide. I onda se pojave neki podaci iz Privredne komore: svaki peti račun privatnog preduzetnika u Zrenjaninu i okolini je u blokadi, a blokada ukupno iznosi 9,5 milijardi dinara – poručio je Milan Đurić.

(BILSV, 28.07.2015)



Izjave | Petak, 01. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Zakoni o javnoj svojini i restituciji će biti usklađeni

NOVI SAD - Reagujući na pojedine ocene da bi zakon o restituciji trebalo doneti pre ili barem istovremeno sa zakonom o javnoj svojini, kako bi se sprečilo da opštine postanu obveznici institucija i da vraćaju imovinu koju je država oduzela vlasnicima, predsednik radne grupe Vlade Srbije za izradu nacrta zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš, kaže za RTS da predstavnici mreže za restituciju ne treba da budu zabrinuti.
Izjave | Četvrtak, 30. 06. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Zaštita interesa građana Vojvodine

NOVI SAD - Poslanica i portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je za današnju Pravdu da bi cilj eventualnog stvaranja neformalne grupe vojvođanskih poslanika u Skupštini Republike Srbije, bila zaštita interesa građana Vojvodine.
Izjave | Četvrtak, 30. 06. 2011. | Komentara: 0

Miloševićevi politički ciljevi su poraženi

BEOGRAD - Fond Biljane Kovačević Vučo objavio je knjigu ""Zloupotrebljene institucije: Ko je bio ko u Srbiji 1987.-2000"", u kojoj je nabrojano 1.400 imena iz raznih sfera društva - od politike, Akademije, Crkve, vojske, medija do estrade, preko kojih je Slobodan Milošević ostvarivao svoje političke i ratne ciljeve.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook