U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 28. 07. 2015. | Komentara: 0

U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Milan Đurić kritikovao je danas gradsku vlast iako, kako je rekao, „prema ocenama naprednih menadžera, Zrenjanin, nakon tri godine njihove vlasti, cveta“.

LSV

- Obilaznica samo što nije, čista voda samo što ne poteče, investitori evo sad baš nagrnuli, stotine, ma hiljade radnih mesta tek što nisu otvorena, Trg samo što nije, pa je i njih sramota koliko nam dobro ide. I onda se pojave neki podaci iz Privredne komore: svaki peti račun privatnog preduzetnika u Zrenjaninu i okolini je u blokadi, a blokada ukupno iznosi 9,5 milijardi dinara – poručio je Milan Đurić.

(BILSV, 28.07.2015)



Događaji | Sreda, 22. 06. 2011. | Komentara: 0

Obeleženo 70 godina od ustanka u Vojvodini i Jugoslaviji

NOVI SAD - Pod pokroviteljstvom potpredsednice Skupštine AP Vojvodine mr Maje Sedlarević, danas je u pokrajinskom parlamentu obeleženo 70 godina od ustanka naroda u Vojvodini i Jugoslaviji u Drugom svetskom ratu, 22.juna 1941. godine.
Izjave | Utorak, 21. 06. 2011. | Komentara: 0

Svi traženi zločinci iz Srbije pronašli su sigurnu kuću u Rusiji

NOVI SAD - Niko ne pukušava da Srbiju uvede u NATO, pogotovo ne puzeći, a ni organizovanjem konferencija u kojima učestvuju i zemlje koje nisu u NATO-u, tako da za takvu vrstu bojazni mesta nema, istakla je sinoć portparolka i narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Izjave | Utorak, 21. 06. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Na socijaldemokratiji treba ozbiljno raditi

NOVI SAD - Zaista verujem da socijaldemokratija nudi dobro društvo kojem treba da stremimo, i mislim da je prostor za delovanje socijaldemokratske opcije kod nas ogroman a neiskorišćen i da na tome u budućnosti treba ozbiljno poraditi " izjavila je potpredsednica pokrajinskog parlamenta Maja Sedlarević.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook