U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 28. 07. 2015. | Komentara: 0

U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Milan Đurić kritikovao je danas gradsku vlast iako, kako je rekao, „prema ocenama naprednih menadžera, Zrenjanin, nakon tri godine njihove vlasti, cveta“.

LSV

- Obilaznica samo što nije, čista voda samo što ne poteče, investitori evo sad baš nagrnuli, stotine, ma hiljade radnih mesta tek što nisu otvorena, Trg samo što nije, pa je i njih sramota koliko nam dobro ide. I onda se pojave neki podaci iz Privredne komore: svaki peti račun privatnog preduzetnika u Zrenjaninu i okolini je u blokadi, a blokada ukupno iznosi 9,5 milijardi dinara – poručio je Milan Đurić.

(BILSV, 28.07.2015)



Iz medija | Nedelja, 05. 06. 2011. | Komentara: 0

Obračun sa korenima fašizma u Srbiji

NOVI SAD - Uhapsili smo Mladića. Nije mnogo, ali veseli. Izručili smo Mladića. To je već bolje. Ali ni to nije mnogo, jer je u pitanju naša međunarodna obaveza. Srbija je, međutim, uradila nešto mnogo važnije. Zabranjena je neonacistička organizacija Nacionalni stroj i to je prvi put da je u Srbiji zabranjeno nešto što prouzrokuje zlo.
Izjave | Nedelja, 05. 06. 2011. | Komentara: 0

Vlada ispoštovala dogovor sa paorima

BEOGRAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš potvrdio je jutros, gostujući na TV Pink, da je Vlada Srbije odlučila da izađe u susret paorima koji već nekoliko dana protestuju širom Vojvodine, te da će ispuniti ranija obećanja u vezi sa isplatom najavljenih subvnencija. Kostreš je pojasnio da je ovu odluku bilo vrlo teško doneti, pre svega zbog nedostatka novca u budžetu.
Izjave | Petak, 03. 06. 2011. | Komentara: 0

Zakon o javnoj svojini pred Vladom Srbije pre letnje pauze

BEOGRAD - Među zakonima koji treba da budu usvojeni kako bi Srbija postala kandidat za članstvo jeste i Zakon o javnoj svojini, a zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš rekao je juče za Dnevnik RTS-a da očekuje da bez obzira na trenutne razlike koje eventualno postoje između predstavnika političkih stranaka i članova radne grupe, nacrt tog zakona bude prosleđen premijeru



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook