UDS protiv svake vrste nasilja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 15. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS protiv svake vrste nasilja

Beograd, 15. maj 2020 - Gordana Čomić, kandidatkinja na listi Ujedinjene demokratske Srbije, izjavila je danas da će UDS „borbom kruniti svaku vrstu nasilja“.

LSV

Čomić je nabrojala razne vrste nasilja - porodično nasilje, nasilje prema ženama, pravno nasilje, nasilje nad institucijama, ulično nasilje, sportsko nasilje, verbalno nasilje i istakla „da je svako nasilje korov kojim se zaparloži vladavina prava“.

Dodala je da  se na nasilje nikada ne treba odgovarati nasiljem i da se pred njim ne sme ustuknuti, te da ga borbom treba učiniti nepoželjnim u društvu.

"Ujedinjena demokratska Srbija će to činiti i za vreme izbora i posle njih"- zaključila je Gordana Čomić.

UDS je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma. 



UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Odbori LSV | Petak, 20. 09. 2024. | Komentara: 0

Građani Zrenjanina plaćaju kaznu zbog burazersko-kumovskog poslovanja SNS-a i gradonačelnika Salapure

Javnost Zrenjanina juče je saznala da je Republička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki poništila postupak javne nabavke radova na uređenju poljoprivrednog zemljišta, koji je Grad Zrenjanin raspisao 17. jula, a čija je vrednost 82,5 miliona dinara bez PDV-a.
Saopštenja | Četvrtak, 19. 09. 2024. | Komentara: 0

U Vučićevom ekonomskom tigru pokvareni mamografi. Zašto?

Liga socijademokrata Vojvodine – VOJVOĐANI traži od predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove vodeće saradnice u Vojvodini, pokrajinske premijerke Maje Gojković da saopšte javnosti zašto su aparati za mamografiju u Institutu za onkologiju Vojvodine i Domu zdravlja „Novi Sad“ u kvaru.
Izjave | Sreda, 18. 09. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Za reviziju istorije je potrebno obrazovanje i znanje

Komentarišući izjavu gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića da bi grob Josipa Broza Tita trebalo da bude izmešten iz Kuće cveća, te da bi i grobove narodnih heroja Ribara, Pijade, Đakovića i Milutinovića trebalo izmestiti sa Kalemegdana, član Predsedništva Lige socijaldemokrata – VOJVOĐANI i advokat Aleksandar Olenik kaže da je za reviziju istorije potrebno obrazovanje i znanje. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook