UDS ZAHTEVA SMENU VULINA ZBOG PONIŽAVANJA GRAĐANA I DRŽAVE

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 30. 03. 2020. | Komentara: 0

UDS ZAHTEVA SMENU VULINA ZBOG PONIŽAVANJA GRAĐANA I DRŽAVE

Beograd, 30.03.2020 - Ujedinjena demokratska Srbija zahteva od predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić da u najkraćem roku podnese Narodnoj Skupštini predlog za razrešenje ministra odbrane Aleksandra Vulina. 

UDS,  politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, podseća na skandalozno ponašanje Vulina u toku celog svog mandata, a poslednja u nizu afera je raspisivanje javne nabavke za uslugu ispitivanja rejtinga ministra odbrane lično.

Aleksandar Vulin je jedan od simbola bahatosti ove vlasti. Trošenje javnih sredstava na "umivanje" lika i dela ministra u jeku pandemije virusa COVID - 19 i vanrednog stanja je vrhunska zloupotreba javnog novca u lične i partijske svrhe..

Ministarstvo koje vodi Vulin, iz godine u godinu dobijalo je sve veća budžetska sredstva, pa se taj iznos povećavao sa 5.7 milijardi dinara (2017.) na 41.8 milijardi (rebalans budžeta 2019.).

Ministar Vulin se ovim sredstvima služi u  svrhe podizanja sopstvenog rejtinga, u maniru nekadašnjeg portparola Mirjane Marković.

Sramotno je i ponižavajuće prema građanima da Vojska oprema centre za obolele od virusa COVID 19 jastucima i presvlakom iz rezervi bivše JNA, iako je proteklih godina imala na raspolaganju preko 300 miliona eura dodatnog novca iz budžeta.

Vulin ne sme ostati ministar, jer svojim ponašanjem ponižava građane, državu i njene institucije.  

UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Odbori LSV | Petak, 06. 01. 2012. | Komentara: 0

Utrostručeno članstvo u Zrenjaninu u 2011. godini

ZRENJANIN - Protekla, 2011, godina za Ligu socijaldemokrata Vojvodine bila je veoma uspešna. Utrostručili smo broj članova u Zrenjaninu, što je dokaz da su naš rad i rezultati prepoznati – izjavio je za list Zrenjanin predsednik Gradskog odbora LSV Zrenjanin Dejan Čapo.
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 01. 2012. | Komentara: 0

Osuda skrnavljenja imovine Jevrejske opštine

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu najoštrije je danas osudila skrnavljenje imovine Jevrejske opštine u Zrenjaninu i izrazila svoju zabrinutost zbog ovakvih događaja, kojima se šalje loša poruka svim nacionalnim zajednicama u Zrenjaninu.
Iz medija | Četvrtak, 05. 01. 2012. | Komentara: 0

Bilo bi lepo da nas Pajtić bar podrži

NOVI SAD – Posao vojvođanske administracije je da podrži interese Vojvođana, a činjenica da je pet poslanike Lige uradila za pokrajinu više nego cela vojvođanska vlada, najbolje govori i o njenim rezultatima i o njenoj iskrenosti – rekla je narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine i zamenica šefa poslaničke grupe Za evropsku Srbiju Aleksandra Jerkov u intervjuu za portal www.glasackakutija.com.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook