UDS: Borićemo se protiv korena korupcije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 23. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Borićemo se protiv korena korupcije

Beograd, 23. maj 2020 - Nenad Konstantinović, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije, rekao je u Šapcu da UDS ima plan kako da se bori protiv korupcije i građanima vrati poverenje u institucije i vladavinu prava.

Konstantinović je, u druženju sa građanima Šapca, istakao da je korupcija jedan od najvećih problema u Srbiji. 

LSV

- Ona (korupcija) ne samo da je dozvoljena već je i podstaknuta od strane vlasti - rekao je Konstantinović.

- U zemlji koja je zarobljena u korupciji, građani nisu jednaki , moguće je jedino partijsko zapošljavanje a zloupotreba javnih resursa je enormna - rekao je Konstantinović.

On je dodao da „Ujedinjena demokratska Srbija ima plan da iskoreni korupciju i da povrati poverenje građana u institucije i vladavinu prava“.

U fokusu Ujedinjene demokratske Srbije su građani, njihovi problemi i načini za rešavanje tih problema. Jedan od mnogobrojnih, koji spada među najvažnije, je svakako korupcija koja automatski krši princip jednakosti svih građana pred zakonom i izaziva krupne i negativne posledice u društvu.i na taj način ne dopušta zemlji da se dalje razvija. Zbog toga je sprečavanje korupcije jedan od prioriteta UDS.  

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Nije sporna poruka, nego onaj ko je poruku poslao

NOVI SAD, 18. april – Sada već nema sumnje da se Republička radiodifuzna agencija prilikom donošenja odluka ne vodi sadržajem emitovanih poruka, nego da im je sporan onaj ko je poruku uputio.
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Ono što zaradimo mora ostati ovde

BAČKI MONOŠTOR - Nekada je u Vojvodini je ostajalo više od 90 odsto celokupnog dohotka koji je ostvarivan na njenoj teritoriji. Danas Vojvodina iz republičkog Budžeta godišnje ne dobija ni sedam odsto koje joj garantuje Ustav Srbije, uprkos tome što učestvuje sa oko 40 odsto u Budžetu – rekao je potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški na sinoćnjoj predizbornoj tribini LSV u Bačkom Monoštoru.
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Pomoći manjinskim zajednicama da budu sastavni deo društva

ZRENJANIN - Svečanom sednicom danas je obeležena godišnjica rada Saveta za međunacionalne odnose grada Zrenjanina u ovom sazivu. Sednicu je otvorio predsednik Saveta Vojin Diniku koji je istakao da je najvažniji zadatak u prethodnih godinu dana bilo praćenje svih dešavanja koja su bila od važnosti za suživot svih građana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook