UDS: Borićemo se protiv korena korupcije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 23. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Borićemo se protiv korena korupcije

Beograd, 23. maj 2020 - Nenad Konstantinović, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije, rekao je u Šapcu da UDS ima plan kako da se bori protiv korupcije i građanima vrati poverenje u institucije i vladavinu prava.

Konstantinović je, u druženju sa građanima Šapca, istakao da je korupcija jedan od najvećih problema u Srbiji. 

LSV

- Ona (korupcija) ne samo da je dozvoljena već je i podstaknuta od strane vlasti - rekao je Konstantinović.

- U zemlji koja je zarobljena u korupciji, građani nisu jednaki , moguće je jedino partijsko zapošljavanje a zloupotreba javnih resursa je enormna - rekao je Konstantinović.

On je dodao da „Ujedinjena demokratska Srbija ima plan da iskoreni korupciju i da povrati poverenje građana u institucije i vladavinu prava“.

U fokusu Ujedinjene demokratske Srbije su građani, njihovi problemi i načini za rešavanje tih problema. Jedan od mnogobrojnih, koji spada među najvažnije, je svakako korupcija koja automatski krši princip jednakosti svih građana pred zakonom i izaziva krupne i negativne posledice u društvu.i na taj način ne dopušta zemlji da se dalje razvija. Zbog toga je sprečavanje korupcije jedan od prioriteta UDS.  

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Vratiti imovinu lokalnim samoupravama i Pokrajini

SUBOTICA - Liga socijaldemokrata Vojvodine pokreće inicijativu da se konačno zakonski uredi pitanje vraćanja imovine Vojvodini, odnosno svim lokalnim samoupravama u Srbiji, istakao je danas predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić.
Izjave | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Jovanović: Nema menjanja dnevnog reda

NOVI SAD - Odložena sednica Skupštine grada zakazana je za petak, ali za javnost ostaje nepoznanica da li će zasedanja i biti jer, prema poslednjim informacijama, Ujedinjeni regioni Srbije (URS) ne odustaju od mandata Vere Kopicl, pise Nacionalni građanski.
Odbori LSV | Ponedeljak, 28. 03. 2011. | Komentara: 0

Somborci zatražili punu platu za trudnice

SOMBOR - Predsednik Gradske organizacije LSV Sombor i odbornik u Skupštini grada Sombora Dragan Nenadov istakao je danas da je Zakonom o zdravstvenom osiguranju naknada zarade za vreme održavanja trudnoće smanjena na 65 odsto kao i da je Ministarstvo zdravlja donelo preporuku da gradovi i opštine mogu da pronađu sredstva i daju ostatak od 35 procenata onim ženama koje su na trudničkom bolovanju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook