Udvostručen broj ligaša u Inđiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 18. 01. 2012. | Komentara: 0

Udvostručen broj ligaša u Inđiji

INĐIJA – Opštinska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Inđija, udvostručila je tokom prošle godine broj svojih članova, istakao je potpredsednik tog odbora Dalibor Petrović.

LSV logo

– Iz meseca u mesec broj novih članova je u stalnom porastu, tako da je članstvo LSV u inđijskoj opštini poraslo za sto posto. Iako Liga nije u vlasti u opštini Inđija, mnogim dosadašnjim akcijama skrenula je pažnju lokalnoj vlasti da mora da radi u interesu građana. Baš iz tog razloga, građani i građanke opštine Inđija prilaze nam i sa oduševljenjem podržavaju sve dosadašnje akcije naših aktivista – ističe on. Dodaje i da je priznanje koje je dodeljeno opštinskoj organizaciji LSV Inđija od strane Izvršnog odbora stranke, samo motiv više za sve članove i simpatizere lige u toj opštini. Petrović dodaje i da to najbolje pokazuje da se  upornost isplati i da samo treba raditi u interesu građana i te da njihovo poverenje neće izostati.

(BILSV, 18. 01. 2012.)



Izjave | Četvrtak, 29. 03. 2012. | Komentara: 0

Decentralizacija ili raspad sistema

NOVI SAD - Predsednik Skupštine Grada Novog Sada Aleksandar Jovanović izjavio je sinoć, prilikom predstavljanja knjige "Pojmovnik decentralizacije", da Srbija mora da ide putem decentralizacije, jer će se u suprotnom desiti "raspad sistema", prenela je Beta.
Događaji | Utorak, 27. 03. 2012. | Komentara: 0

Pokrenuta gradilišta u Novom Sadu

NOVI SAD – Rekonstrukcija vodovne i kanalizacione mreže u Ulici Arse Teodorovića počela je danas i gradilište u ovoj ulici jedno je od 15-ak koje bi trebalo da se otvore u narednim danima po čitavom Novom Sadu, najavljeno je tokom današnjeg obilaska predsednika Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jovanovića i direktora JKP "Vodovoda i kanalizacije" Branka Bjelajca radovima.
Odbori LSV | Utorak, 27. 03. 2012. | Komentara: 0

Izmirena sva dugovanja

ZRENJANIN – Član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i direktor JP „Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“ Branislav Knežević istakao je na današnjoj konferenciji za novinare da od danas to preduzeće više nema dugovanja ni prema kome, jer su sva izmirena.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook