Ukinuta godišnja registracija traktora!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 29. 12. 2011. | Komentara: 0

Ukinuta godišnja registracija traktora!

BEOGRAD  – Skupština Srbije usvojila je večeras izmene i dopune Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima kojima se ukida stalna godišnja registracija traktora.

Traktori

Umesto registracije biće obavezan samo tehnički pregled, a prema obrazloženju Vlade Srbije, taj zakon je izmenjen jer su osiromašena poljoprivredna domaćinstva bila opterećena registracijom traktora svake godine.Podsetimo, ukidanje obavezne godišnje registracije traktora, dogovoreno je 8. decembra na sastanku zamenika predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojana Kostreša s ministrima poljoprivrede i policije Dušanom Petrovićem i Ivicom Dačićem. S dogovorom Kostreša, Petrovića i Dačića ujedno je krunisana osmomesečna kampanja LSV „Stop godišnjoj registraciji traktora“, u kojoj je za tu inicijativu u 200 vojvođanskih mesta prikupljeno 30.000 potpisa.

(BILSV, 29.12.2011.)



Izjave | Petak, 21. 09. 2012. | Komentara: 0

SPS nateran da sruši vlast

BEOGRAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i bivša predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov istakla je danas da su pojedine članice aktuelne vladajuće koalicije u Novom Sadu ucenjene da u njoj učestvuju, a pre svih SPS.
Događaji | Petak, 21. 09. 2012. | Komentara: 0

Čanak održao predavanje u Rovinju

ROVINJ – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak održao je danas na Weekend Media Festivalu u Rovinju predavanje „Provokacija kao komunikacija“.
Izjave | Četvrtak, 20. 09. 2012. | Komentara: 0

Rebalans i budući budžeti bez podrške LSV

BEOGRAD – Dok se ne donese zakon o finansiranju nadležnosti AP Vojvodine, što je obaveza koja je precizirana Ustavom Republike Srbije, poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine neće glasati ni za ovaj rebalans budžeta, niti za naredne budžete, bez obzira na to koja vlada ih bude predlagala, istakao je danas poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Đorđe Stojšić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook