Umesto departizacije, u Opovu pokrenuto bezakonje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 17. 07. 2013. | Komentara: 0

Umesto departizacije, u Opovu pokrenuto bezakonje

OPOVO – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Opovo saopštio je juče da oni koji obećavaju da će pokrenuti Opovo, polako ali sigurno ga vode u nekom drugom pravcu.

LSV- Afere, incidenti, nesposobnost i bahatost jedina su njihova dostignuća. Koliku su štetu naneli građanima pokazaće vreme. Ružnu istinu ne mogu da sakriju, ma koliko se trudili da u javnosti stvore drugačiju sliku – navedeno je u saopštenju.

U saopštenju se ističe da je opovačkoj javnosti dokazano da od departizacije nema ništa kada je prethodnih dana zahvaljujući rođačkim vezama u opovačkom komunalnom preduzeću zaposleno dvoje radnika.

- To je šamar ogromnom broju mladih, koji učestvujući na konkursima naivno veruju u njihovu regularnost  i verodostojnost i nadaju se da će pronaći posao zahvaljujući svojim kvalifikacijama i obrazovanju – napominje se u saopštenju.

Opovački ligaši su se u saopštenju osvrnuli i na prelazak članova URS-a i „Nase inicijative“ u Srpsku naprednu stranku:

- Uglavnom, nešto su „pokrenuli“. Pokrenuli su bezakonje i bezobrazluk. Kuda plovi ovaj brod i gde ćemo stići, videćemo – zaključeno je u saopštenju OO LSV Opovo.

(BILSV, 17.07.2013)



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook