Upad u prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 21. 06. 2020. | Komentara: 0

Upad u prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima

Novi Sad, 21. jun 2020 - U prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima jutros oko 8 časova upala je grupa nepoznatih huligana, prevrnula stolove i pobacala stvari aktivistima koji su se u tom momentu nalazili unutra.

LSV

O incidentu je obaveštena policija koja je odmah izašla na lice mesta.

Huligani nisu skrivali lice pa je jasno da nisu iz Sremskih Karlovaca.

Došli su sa nekoliko vozila zatamnjenih stakala somborskih tablica, urlali su „bežite odavde“ a sto, računare, telefone bacali na aktiviste Vojvođanskog fronta.

Zahtevamo da se hitno iskoriste svi mogući resursi i snimci bezbednosnih kamera, da se utvrdi indentitet i procesuiraju počinioci.

Istovremeno, u Kisaču ispred Osnovne škole „Ljudevit Stur“ i biračkog mesta broj 97, na haubi vozila nepoznata lica su brojala novac i plaćali glasanje. Radno telo Republičke izborne komisije se oglasilo nenadležnim i sugerisalo je predsedniku biračkog odbora da zove policiju. Nakon toga su se kupci glasova udaljili.

Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratsku Srbiju




Izjave | Četvrtak, 19. 01. 2012. | Komentara: 0

VANU će biti obeštećena

NOVI SAD – Večernje novosti danas pišu da je Liga socijaldemokrata Vojvodine odustala od namere da iseli Ogranak SANU iz zgrade Platoneuma u središtu Novog Sada, a da će Vojvođanska akademija nauka i umetnosti dobiti novu zgradu u vlasništvo.
Izjave | Četvrtak, 19. 01. 2012. | Komentara: 0

Kostreš: Samo iznosimo činjenice

BEOGRAD – Komentarišući nedavne verbalne sukobe saopštenjima i izjavama za javnost između DS, LSV i LDP, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je danas za Blic da je približavanje izbora uzburkalo političke strasti.
Najave | Sreda, 18. 01. 2012. | Komentara: 0

Konferencija za novinare

U četvrtak, 19. januara 2012. godine, u 11,00 časova, u pres sali Lige socijaldemokrata Vojvodine (Trg mladenaca 10, II sprat) u Novom Sadu, održaće se konferencija za novinare na kojoj će govoriti predsednica Saveta za poljoprivredu LSV dr Maja Timotijević, predsednik Udruženja „Paori Crepaja“ Miroslav Grubanov i poljoprivredni proizvođači iz Kikinde Milivoj Šibul i Stojan Padejčev.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook