Važno je da vojvođanska administracija normalno funkcioniše

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 21. 03. 2014. | Komentara: 0

Važno je da vojvođanska administracija normalno funkcioniše

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za RTV da je za LSV važno da vojvođanska administracija bude stabilna i da normalno funkcioniše.

LSV

Ogovarajući na pitanje da li smo bliži vanrednim pokrajinskim izborima, on je u anketi emisije „Politbiro“ istakao da su novi izbori poslednje što treba da se desi Vojvodini.

- Ukoliko ne možemo da se složimo oko osnovnih prioriteta našeg funkcionisanja, onda verovatno treba da dođe ili do rekonstrukcije vlade ili do novih izbora. Ja bih rekao da su novi izbori poslednje što treba da se desi Vojvodini. Ne zbog toga što se LSV boji izbora, jer smo pokazali našu snagu i na ovim izborima, nego upravo zbog toga što se mi zalažemo za stabilnost vojvođanskih institucija u situaciji kada je Statut oboren. Nama je važno da vojvođanska administracija bude stabilna i da funkcioniše normalno – naglasio je Bojan Kostreš.

(BILSV, 21.03.2014)



Iz medija | Subota, 22. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Uskoro ćemo imati nove izbore, građani sve teže žive

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš izjavio je da je on zadovoljan rezultatima izbora. On je gostujući u emisiji „Politbiro“ istakao i da ne očekuje da će vlasti formirane nakon decembarskih i junskih izbora dočekati pun mandat, kako je najavljeno, jer su građani u sve težoj ekonomskoj situaciji.
Odbori LSV | Subota, 22. 06. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Ne plašim se, ali ni ne očekujem da će oni koji su mi oštetili auto biti uhvaćeni

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik, kojoj su nožem izbušene gume pre dva dana u Novom Sadu, kaže za Danas da ne očekuje da će počinioci biti pronađeni.
Saopštenja | Četvrtak, 20. 06. 2024. | Komentara: 0

Zar u Vojvodini ili Nišu nema porodica kojima je potrebna pomoć?

Vest da je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju opredelilo 10 miliona dinara za tri projekta lokalnih samouprava iz Republike Srpske samo je još jedan u nizu primera izostanka bilo kakve strategije za rešavanje demografskih problema u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook