Važno je da vojvođanska administracija normalno funkcioniše

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 21. 03. 2014. | Komentara: 0

Važno je da vojvođanska administracija normalno funkcioniše

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za RTV da je za LSV važno da vojvođanska administracija bude stabilna i da normalno funkcioniše.

LSV

Ogovarajući na pitanje da li smo bliži vanrednim pokrajinskim izborima, on je u anketi emisije „Politbiro“ istakao da su novi izbori poslednje što treba da se desi Vojvodini.

- Ukoliko ne možemo da se složimo oko osnovnih prioriteta našeg funkcionisanja, onda verovatno treba da dođe ili do rekonstrukcije vlade ili do novih izbora. Ja bih rekao da su novi izbori poslednje što treba da se desi Vojvodini. Ne zbog toga što se LSV boji izbora, jer smo pokazali našu snagu i na ovim izborima, nego upravo zbog toga što se mi zalažemo za stabilnost vojvođanskih institucija u situaciji kada je Statut oboren. Nama je važno da vojvođanska administracija bude stabilna i da funkcioniše normalno – naglasio je Bojan Kostreš.

(BILSV, 21.03.2014)



Saopštenja | Ponedeljak, 29. 01. 2024. | Komentara: 0

Anketni odbor da istraži čime je Vulin zadužio Putinov režim da bi dobio orden njegove tajne službe

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođini zahteva od Narodne skupštine Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku formira Anketni odbor koji bi istražio delovanje bivšeg direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina.
Izjave | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast promoviše Bajine koncerte i nameće govor mržnje

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Maja Mrnuštik izjavila je da je neprimereno što aktuelna vlast na sve načine promoviše koncerte Baje Malog Knindže čiji su tekstovi puni mržnje i netrpeljivosti prema pripadnicima drugih nacionalnosti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV-Vojvođani kontroliše broj upisanih birača u gradu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas Gradskoj upravi zahtev kojim se traži informacija o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina, koji su upisani u birački spisak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook