Velika pobeda proevropskih snaga

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 09. 12. 2011. | Komentara: 0

Velika pobeda proevropskih snaga

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da današnja odluka da se odloži dodeljivanje kandidature Srbiji za mart 2012. godine predstavlja veliku pobedu proevropskih snaga u državi.

Nenad Čanak

- U martu će biti označen definitivni krah antievropskih snaga u Srbiji, koje su jedino uspele da uspore ali ne i da zaustave put Srbije ka EU - rekao je Čanak agenciji Beta. On je optužio Demokratsku stranku Srbije i Srpsku naprednu stranku da su direktni eksponenti ruske spoljne politike. Čanak je ocenio da je EU to prozrela i podržala proevropsku politiku.
- Jedino što su DSS, SNS i njima slične antidržavne grupacije uspele jeste da uspore put Srbije ka Evropi, ali ne i da ga zaustave - kazao je Čanak. On je za predsednika SNS-a Tomislava Nikolića rekao da je u poslednjim mesecima pokazao da "ima veliko iskustvo u radu sa rovokopačem" i da je to iskustvo imalo i svoju političku primenu u radu na barikadama na severu Kosova.

(BILSV, 09.12.2011.)



Govori | Utorak, 20. 09. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Svakome da pripadne ono što je sam gradio

BEOGRAD - Poslanica LSV Aleksandra Jerkov izjavila je tokom rasprave o Predlogu zakona o javnoj svojini da je LSV uz to što podržava amandmane Vlade Vojvodine, podnela i sopstvene amandmane koji se odnose pre svega na vlasništvo nad poljoprivrednim zemljištem u Vojvodini, zatim na otvaranju mogućnosti da jednoga dana u Vojvodinu uđu dodatni sistemi i još više imovine
Odbori LSV | Utorak, 20. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligašice i ligaši prelepili plakate DSS u Bačkoj Topoli

BAČKA TOPOLA - Predizborna kampanja je očigledno u punom zamahu pošto je čitav centar Bačke Topole nedavno osvanulo prelepljeno plakatima Demokratske stranke Srbije. Plakati su izlepljeni na svim raspoloživim površinama u Bačkoj Topoli, pa je Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u tom mestu odlučio da reaguje.
Događaji | Utorak, 20. 09. 2011. | Komentara: 0

Izvodi iz matičnih knjiga na još 15 mesta u Novom Sadu i okolini

NOVI SAD - Izvode iz matičnih knjiga rođenih, umrlih i venčanih, kao i uverenje o državljanstvu, rođeni Novosađani i Novosađanke, koji se nalaze u bazi matičarskog područja grada, od sada će moći da izvade u 15 mesnih kancelarija na teritoriji grada, najavljeno je tokom današnje promocije proširenja usluga novosadske matičarske službe.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook