Veliki namet poljoprivrednicima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Veliki namet poljoprivrednicima

VRŠAC - U prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Vršcu danas je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin i predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Dušan Vladislav.

- Godišnja registracija traktora predstavlja namet na vilajet poljoprivrednicima, koji su i ovako osiromašeni. Zbog teške ekonomske krize, poljprivrednici u Srbiji dobijaju nedovoljne subvencije, a repromaterijal je poskupeo za 30 odsto u odnosu na prethodnu godinu - istakao je Ćirin. On je istakao i da se registracijom traktora svake godine puni se budžet Srbije sa blizu 30 miliona eura i to na uštrb poljoprivrednika.

(BILSV, 13.04.2011.)




Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Čim pomenem vojvođanske pare počnu napadi

NOVI SAD - Kada ja kažem, dobro, kako bi bilo da se vrate malo pare AP Vojvodini, njena imovina i tako dalje, onda počinju napadi. To je vele protivustavno. A jel u skladu sa Ustavom da državna preduzeća imaju svoju slavu " upitao je sinoć u emisji Problem na RTV Studio B, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Sve zavisi od toga kako ćemo odgovarati na zahteve EU

NOVI SAD - Kada je potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić rekao da možemo brže da pregovaramo od Hrvata za članstvo u EU, pretpostavljam da u to duboko veruje, jer EU i svi njeni zvaničnici ističu da Srbija ima veće administrativne kapacitete od Hrvata " izjavila je za današnju Pravdu portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Jeremić da nas demantuje delima

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević u izjavi za današnji Pres označila je ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića kao jednog od najodgovornijih što Vojvodina do sada još nije dobila kancelariju u Briselu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook