Vesić obnavlja stanice, a pre toga čupao pruge po Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 14. 05. 2024. | Komentara: 0

Vesić obnavlja stanice, a pre toga čupao pruge po Vojvodini

Novi Sad, 14. maj 2024 - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pravi medijsku senzaciju od obnove nekoliko železničkih stanica u Vojvodini.

LSV

U toku Vesićevog mandata, na teritoriji Vojvodine iščupano je 420 kilometara železničkih pruga, koje su prodate kao otpadni materijal.

Obnova železničkih stanica u Zrenjaninu, Kovačici, Melencima ili Svetozaru Miletiću podseća na Vučićeve priče o uvođenju letećih vozila u saobraćaj u Beogradu.

Kroz Kovačicu već godinama nije prošao niti jedan putnički voz, a u Zrenjanin stiže samo onaj iz Subotice. Kikinda i Beograd već dugo nisu povezani linijom.

Krečenje praznih zgrada služi samo za Vesićev marketing, a vozova i dalje neće biti.

LSV – VOJVOĐANI su ministra Vesića pozvali još pre 16 meseci da vozom poseti neko od mesta u Banatu. Zovemo ga i danas da teretnim vozom, kad već putničkog nema, dođe do Zrenjanina i lično se divi farbanju i krečenju železničke stanice.

Nema kraja bahatosti i nestručnosti ove vlasti!


Aleksandar Marton
portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI 



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook