Vesić obnavlja stanice, a pre toga čupao pruge po Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 14. 05. 2024. | Komentara: 0

Vesić obnavlja stanice, a pre toga čupao pruge po Vojvodini

Novi Sad, 14. maj 2024 - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pravi medijsku senzaciju od obnove nekoliko železničkih stanica u Vojvodini.

LSV

U toku Vesićevog mandata, na teritoriji Vojvodine iščupano je 420 kilometara železničkih pruga, koje su prodate kao otpadni materijal.

Obnova železničkih stanica u Zrenjaninu, Kovačici, Melencima ili Svetozaru Miletiću podseća na Vučićeve priče o uvođenju letećih vozila u saobraćaj u Beogradu.

Kroz Kovačicu već godinama nije prošao niti jedan putnički voz, a u Zrenjanin stiže samo onaj iz Subotice. Kikinda i Beograd već dugo nisu povezani linijom.

Krečenje praznih zgrada služi samo za Vesićev marketing, a vozova i dalje neće biti.

LSV – VOJVOĐANI su ministra Vesića pozvali još pre 16 meseci da vozom poseti neko od mesta u Banatu. Zovemo ga i danas da teretnim vozom, kad već putničkog nema, dođe do Zrenjanina i lično se divi farbanju i krečenju železničke stanice.

Nema kraja bahatosti i nestručnosti ove vlasti!


Aleksandar Marton
portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI 



Izjave | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Kostreš: Promena Ustava realna 2012. godine

NOVI SAD - Povodom četvorogodišnjice referenduma za usvajanje Ustava Srbije, održanog 28. i 29. oktobra 2006. godine, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, juče je u izjavama za TV Pink i Radio televiziju Vojvodine upozorio da pitanje koje je danas veoma aktuelno, pitanje regionalizacije i decentralizacije Srbije nije moguće urediti na valjan način po ovom Ustavu, pošto nisu jasno definisana prava i mogućnosti regiona.
Izjave | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Niko ne može da se provuče

NOVI SAD - Forum Lige socijaldemokrata Vojvodine o lustraciji u okviru kampanje "Podvuci liniju" održan je sinoć u Novom Sadu. Tema foruma bila je izmena i primena Zakona o lustraciji, kao i potreba da se lustracija konačno sprovede.
Odbori LSV | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Kampanja 'Podvuci liniju' počela i u Sremskoj Mitrovici

SREMSKA MITROVICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Sremska Mitrovica organizovao je danas konferenciju za novinare povodom kampanje "Podvuci liniju", koja se od ponedeljka, 25. oktobra, vodi na teritoriji čitave Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook