Vlast da podrži produžetak primene Zakona o lustraciji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 17. 03. 2013. | Komentara: 0

Vlast da podrži produžetak primene Zakona o lustraciji

NOVI SAD - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Čobanu istakla je da očekuje, naročito od pozicionih stranaka, da podrže produžetak primene Zakona o lustraciji, upravo zbog toga da bi i one same sebe propitale.

LSV

- Često od njih čujemo rečenice: Hajde da se ne bavimo više prošlošću, hajde da zaboravimo na ono što je bilo, treba da gledamo u sadašnjost, a naročito u budućnost. Znate, neke stvari ne mogu da se zaborave. Meni, vama je 10 najboljih godina života uzeto - istakla je ona u anketi emisije Politbiro Radio-televizije Vojvodine o učinku Zakona o lustraciji.

Dodala je da u Srbiji niko nije odgovarao za bedu, inflaciju, prisilne mobilizacije, ekonomsko osiromašenje, pljačkanje naših državnih fondova.

- Nije pitanje odgovornosti za devedesete samo pitanje ratnih zločćna, nego za potpuni kolaps jednog društva i njegove ekonomije koja, evo ni do dan danas, nije uspela da stane na noge. Za to niko nije odgovarao - naglasila je Marinika Čobanu.

(BILSV, 16.03.2013)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Odbori LSV | Utorak, 20. 06. 2023. | Komentara: 0

U Zrenjaninu sve stoji - radovi na kući dr Županskog i dalje bez pomaka

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani ponovo postavlja pitanje predstavnicima zrenjaninske vlasti šta se dešava sa radovima na rekonstrukciji i restauraciji kuće dr Slavka Županskog u Svetosavskoj ulici, budući da je planirano da budu završeni do kraja prošle godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook