Vlast u Beloj Crkvi ne vodi računa o građanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 05. 11. 2017. | Komentara: 0

Vlast u Beloj Crkvi ne vodi računa o građanima

Bela Crkva, 05. novembar 2017 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Bela Crkva  postavila je pitanje predsedniku opštine Darku Bogosavljeviću zašto se na teritoriji ove južnobanatske opštine ne isplaćuje nadoknada za novorođenu decu?

LSV

Odbornici LSV u belocrkvanskom parlamentu uputili su Bogosavljeviću i predlog za smanjenje poreza na imovinu za 90% i da tako van snage stavi svoju prethodnu odluku, koja je finansijski izuzetno opteretila građane i građanke opštine Bela Crkva.

LSV apeluje na lokalnu vlast da zanemari sujetu i posluša ove stavove, te najzad počne da radi u interesu građanki i građana opštine Bela Crkva.

Sandra Ristić
šef odborničke grupe LSV
u Skupštini opštine Bela Crkva




Saopštenja | Sreda, 19. 06. 2024. | Komentara: 0

Orden dodeljen vladiki Kačavendi je šamar za sve građane Srbije i BiH

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija da, u skladu sa unutrašnjim propisima crkve, poništi odluku o dodeli ordena penzionisanom vladiki Kačavendi. 
Odbori LSV | Nedelja, 16. 06. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast da prestane sa kršenjem zakona u slučaju Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je odluka Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine da poništi rešenje Gradske uprave Zrenjanina, kojim je data saglasnost kineskoj kompaniji Linglong da izgradi skladište neopasnog otpada bez izrade studije o proceni uticaja na životnu sredinu, dokaz da proces izgradnje ove velike fabrike automobilskih guma obiluje brojnim aktivnostima koje su duboko izvan zakonskog okvira.
Saopštenja | Subota, 15. 06. 2024. | Komentara: 0

Obustavite proces izručenja Andreja Gnjota

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva hitno ukidanje odluke Višeg suda u Beogradu kojim je odobreno izručenje beloruskog novinara i aktiviste Andreja Gnjota diktatorskom režimu u Minsku.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook