Vlast u Beloj Crkvi ne vodi računa o građanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 05. 11. 2017. | Komentara: 0

Vlast u Beloj Crkvi ne vodi računa o građanima

Bela Crkva, 05. novembar 2017 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Bela Crkva  postavila je pitanje predsedniku opštine Darku Bogosavljeviću zašto se na teritoriji ove južnobanatske opštine ne isplaćuje nadoknada za novorođenu decu?

LSV

Odbornici LSV u belocrkvanskom parlamentu uputili su Bogosavljeviću i predlog za smanjenje poreza na imovinu za 90% i da tako van snage stavi svoju prethodnu odluku, koja je finansijski izuzetno opteretila građane i građanke opštine Bela Crkva.

LSV apeluje na lokalnu vlast da zanemari sujetu i posluša ove stavove, te najzad počne da radi u interesu građanki i građana opštine Bela Crkva.

Sandra Ristić
šef odborničke grupe LSV
u Skupštini opštine Bela Crkva




Događaji | Četvrtak, 17. 04. 2014. | Komentara: 0

Bez učešća u vladi sa SPS-om

BEOGRAD – Lideri Nove demokratske stranke Boris Tadić, Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i Zajedno za Srbiju Dušan Petrović razgovarali su danas sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, a nakon sastanka medijima su rekli da koalicija neće ući u vladu u kojoj je SPS.
Izjave | Četvrtak, 17. 04. 2014. | Komentara: 0

Kostreš: LSV i NDS imaju dobru komunikaciju

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš demantovao je danas tvrdnje medija o sukobu Lige i Nove demokratske stranke zbog stava predsednika NDS Borisa Tadića da se ne ulazi u Vladu Srbije, ako u njoj bude i SPS.
Izjave | Sreda, 16. 04. 2014. | Komentara: 0

U Vojvodini će uskoro doći do promena

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da mu do sada nije ponuđeno da bude predsednik skupštine, ali da je spreman da pomogne ukoliko to bude trebalo, jer nije dobro da iz jedne stranke budu predsednik, premijer i predsednik skupštine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook