Vlasti u Somboru što pre da reše problem divljeg stočnog groblja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 22. 04. 2017. | Komentara: 0

Vlasti u Somboru što pre da reše problem divljeg stočnog groblja

Novi Sad, 22. april 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva nadležne organe da u što kraćem roku reše problem na divljem stočnom groblju kod sela Stapar u opštini Sombor, gde već dvadesetak dana leže bačene mrtve životinje koje niko ne uklanja. Ovaj problem već dugo pravi velike probleme građanima ovog kraja Vojvodine i nedopustivo je da nadležni ne čine ništa.

LSV

Danas se u celom svetu obeležava Dan planete Zemlje, ali je sasvim jasno da u Srbiji i Vojvodini nema puno razloga za zadovoljstvo. Ovakve vesti jasno ukazuju na nedostatak sistemskih rešenja u ovoj oblasti, te na potpuno zanemaranu svest o zaštiti zdrave životne sredine.

Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje hitnu reakciju opštinskih vlasti u Somboru, jer je ovo divlje stočno groblje veoma opasan izvor zaraze.

Ovakvih mesta u Srbiji i Vojvodini je puno, a na državnim organima je da konačno pokranu sistemske aktivnosti, kako bi se situacija popravila.

Živimo u  21. veku, a ne mračnom srednjem veku!

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Odbori LSV | Utorak, 22. 11. 2011. | Komentara: 0

Pomoć šestočlanoj porodici

NOVI SAD - Mesni odbor „Dunav“ Gradskog odbora LSV Novi Sad organizovao je humanitarnu akciju povodom obeležavanja međunarodnog Dana deteta prilikom koga su članice i članovi ovog odbora odneli pakete pomoći jednoj porodici koja živi u blizini stare fabrike „Niva“.
Izjave | Utorak, 22. 11. 2011. | Komentara: 0

Čavoški, Marković i Lončar nezavisni eksperti?!

NOVI SAD - Poslanica i portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas da sumnja da će sutrašnja rasprava u Ustavnom sudu Srbije o oceni ustavnosti Zakona o utvrdjivanju nadležnosti Vojvodine biti nezavisna, a odluka suda merodavna i u skladu sa Ustavom Srbije, s obzirom na to ko je pozvan na raspravu.
Odbori LSV | Utorak, 22. 11. 2011. | Komentara: 0

“Biti ili ne biti dete”

ZRENJANIN - Savet za socijalnu politiku GrO LSV Zrenjanin organizovaće tribinu „Biti ili ne biti dete“, posvećenu Prednacrtu novog Građanskog zakonika, koji, između ostalog, uređuje porodične odnose, najavila je predsednica tog saveta Aleksandra Khalaf.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook