VOJVOĐANI-LSV: Grejna sezona u Subotici dovedena u pitanje. Bakić i Pastor nesposobni da reše problem.

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 07. 10. 2023. | Komentara: 0

VOJVOĐANI-LSV: Grejna sezona u Subotici dovedena u pitanje. Bakić i Pastor nesposobni da reše problem.

Subotica, 7. oktobar 2023 - VOJVOĐANI - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahtevaju od gradonačelnika Subotice Stevana Bakića i predsednika Skupštine grada Balinta Pastora da javnosti objasne zašto je početak grejne sezone u gradu doveden u pitanje.

LSV

Kako je moguće da je izvođač radova na železničkoj pruzi Beograd-Budimpešta razmontirao vrelovod da bi izgradio podvožnjak?

Neverovatno je da JKP „Subotička toplana“ nije uključena u ove radove, pa je bilo i očekivano da dođe do problema.

Probe na vrelovodnom sistemu u Subotici su svake godine predviđene već za prvu polovinu oktobra. Sada ih je nemoguće sprovoditi. Pitanje je do kada, a novembar je za dvadesetak dana.

Priča oko subotičkog vrelovoda samo je još jedan razlog zašto lokalna vlast, koju vode SNS i SVM, mora da ode i prepusti kormilo ozbiljnijim i sposobnijim političkim opcijama.


Robert Damjanović Čokić
Predsednik Gradskog odbora VOJVOĐANI-Liga socijaldemokrata Vojvodine Subotica i odbornik u Skupštini grada Subotice



Izjave | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Predsedništvo LSV zauzeće stav o predlogu za rekonstrukciju Vlade Vojvodine

NOVI SAD - Komentarišući početak pregovora o rekonstrukciji Vlade Vojvodine, potpredsednik pokrajinske vlade Dušan Jakovljev rekao je za današnji Dnevnik da će konačan stav Lige socijaldemokrata Vojvodine o tom predlogu doneti njeno Predsedništvo.
Forum žena LSV | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Politički aktivizam i solidarnost žena

ZRENJANIN - Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je, povodom Dana žena tibinu o emancipaciji žena, rodnoj ravnopravnosti i ostalim pitanjima koja se bave boljim položajem i zauzimanjem što boljih pozicija u našem savremenom okruženju.
Forum žena LSV | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Žene su siromašne i ekonomski zavisne

ZRENJANIN - Osmi mart je dan sećanja na žene koje su imale hrabrosti i snage da se izbore sa problemima većim od svakodnevnih - žene su tražile kraće radno vreme, veće plate, bolje uslove za rad, poštovanje osnovnih ljudskih prava, jer se pod tim podrazumevaju i prava žena, istaknuto je danas na konferenciji za novinare u Zrenjninu. predsednica GrO Foruma žena LSV Zrenjnain Ildiko Bođo podsetila je da je sve krenulo pre sto godina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook