Vreme je da SVM kaže na čijoj je strani

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 04. 11. 2014. | Komentara: 0

Vreme je da SVM kaže na čijoj je strani

NOVI SAD – Zamenica predsednika poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Maja Sedlarević izjavila je za televiziju N1 da nesuglasice između Lige i Saveza vojvođanskih Mađara nisu bile glavni razlog što su poslanici SVM okrenuli leđa rekonstruisanoj Pokrajinskoj vladi.

LSV
 
- Da li je to prvi, drugi ili jedan od razloga, ali je činjenica da je pozicija u kojoj se SVM i Ištvan Pastor nalaze, gde su u vlasti na republičkom nivou u jednoj koaliciji, a na pokrajinskom nivou u sasvim drugačijoj koaliciji. Mislim da otprilike sad dolazimo do momenta kada će morati konačno da kažu da li su za ovu ili onu stranu – naglasila je Sedlarevićeva.
 
(BILSV, 04.11.2014)
 




Akcije/Kampanje | Subota, 12. 12. 2009. | Komentara: 0

LSV mora još da se proširi i ojača

Ovaj kongres se održava u veoma turbulentnim vremenima. I, moj govor će ovoga puta biti nešto drugačiji nego obično, zato što neke velike svečarske atmosfere, kao što vidite i sami, nema. Razlog je vrlo jednostavan. Ovo je radni kongres.
Akcije/Kampanje | Sreda, 07. 10. 2009. | Komentara: 0

Izložba fotografija povodom pobede nad neonacistima

NOVI SAD - Povodom dvogodišnjice antifašističkog marša u Novom Sadu 7. oktobra 2007. godine, danas je u novosadskoj Galeriji Most otvorena izložba fotografija troje novosadskih fotoreportera, zabeležene tog dana. Fotografije Sandre Vojnović, Aleksandra Kamasija i Vladimira Jovanovića pokazuju dešavanja tog dana na raznim lokacijama u Novom Sadu
Akcije/Kampanje | Subota, 06. 06. 2009. | Komentara: 0

Ligaši čistili kej

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine organizovala je danas, povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, akciju čišćenja keja na potezu od parka kod Filozofskog fakuleteta do Štranda. Kako je tom prilikom istakla pomoćnica ministra za zaštitu životne sredine i funkcionerka LSV Danica Baćanović, reč je o simboličnoj akciji koja građane treba da podseti da se životna sredina čuva svaki dan.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook